Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 019
  • 527
  •   1
Отговори
# 75
Уют, топлина, светлина, аромат на коледни сладкиши и всички да сме у дома и да сме здрави Heart

# 76
Семейството най-вече

# 77
Моите малки ''неща '' и радости,които правят празника значим и носи топлина в сърцата е да пазим и тачим традициите си и да ги предаваме от поколение на поколение,като по този начин съхраняваме ценностната си система.Семейството да е винаги сплотено,да сме здрави,да показваме обичта си един към друг,да пазим вярата в душите и да носим надеждата в сърцата си, да се подкрепяме в лоши и хубави дни,но не само по празниците,а всеки божи ден!

# 78
Близките ми да са около мен,, да са много здрави, за да се наслаждаваме заедно на хубава храна и взаимно покрепяне и разбирателство.

# 79
Украсявам празнично и пека коледни сладки през целия месец. Така е уютно и ухае на задаващи се празници! Любимото време от годината.

# 80
Истинският празник е малкият хаос във нашият дом. Да печем сладки ,да събаряме продукти по земята,малкия да дърпа тавата,да събирам от земята меденки...елхата да е паднала вече 10 пъти от сутринта и всичко това е защото имаме детенце, този хаос е истинското щастие. Звъннете на гласчето му, прегрътките и топлината,това са истинските празниците ,когато семейството е щастливо и заедно.

# 81
  • Варна
Всички да сме вкъщи и да сме здрави💗

# 82
Да сме заедно с близките си,ароматът на коледни сладки,чаша капучино с маршмелоу.

# 83
Коледната украса, детските усмивки, времето прекарано заедно с цялотосемейство....безценно....

# 84
  • София
Малките неща и радости, които правят празника ми истински значим и добавят топлина, щастие и уют в сърцето ми е дъщеря ми да си е вкъщи, да виждам усмивката й, да споделим безценни преброени мигове заедно. Близките ми да са здрави и да ги посрещна както всяка година с трапеза, приготвена с любов и старание.

# 85
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Жив огън, аромат на кафе, хубава книга и да не ми се налага да ставам сутрин с аларма.

# 86
Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?
Усмивката на дъщеря ми е първото нещо , щастието на роднините  и приятелите !

# 87
Да се съберем с най-близките си, да сме в добро здраве и настроение.

# 88
  • Sofia
Да сме заедно със семейството и приятелите, хибавите домашни сладки и забвните приказки помежду ни.

# 89
Прекараното време със семейството, красива декорация, аромата на нещо печащо се във фурната и децата играещи около нас...

Общи условия

Активация на акаунт