Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 017
  • 527
  •   1
Отговори
# 60
Може и да ми се смеете, но една мнооого стара коледна песен (не, не не песента на Марая Кери) ми е неизменна част от коледното приповдигнато настроение. Да, и ароматът на мандарини! Малки неща, но за мен носят много от коледния дух.

# 61
Да сме заедно с близките ми хора, да сме здрави, да имаме поводи за усмивки. Коледната украса, аромата на коледните ястия допълват празничното настроение.

# 62
  • В Космоса
Цялата магия е във всички тези малки детайлчета около нас в Коледната нощ, но и в сърцата и очите ни. Когато празникът е споделен, тогава той е истински и значим.

# 63
  • Пловдив
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Цялото семейство да сме здрави и да виждам усмивките по лицата им - това ми е най-важно и стопля сърцето ми! А когато сме заедно и правим нещо приятно - настроението е истински празнично

# 64
Да вали сняг на Коледа, щастието на децата докато чакат Дядо Коледа да донесе подаръци.

# 65
Като чуя Коледа и идват светлината и светлинките,снега,
аромати - на канела, на прясно изпечен хляб,
блясък в малки очички, все още чудещи се Дядо Коледа ли ще донесе подаръкаа

# 66
  • Пеликания
Радостта в очите на близките искренните усмивки.

# 67
Коледната трапеза, събраните близки хора около нея.

# 68
  • Пловдив
На първо място всички да сме здрави, за да се съберем по празниците, да си поговорим, да се посмеем, да се повеселим. И да хапнем нещо вкусно

# 69
  • София
Празничната украса, светлинките и прекрасните, специфични аромати.

# 70
Много е важно да има топлина в сърцата ни.Пожелавам го на всички!
За мен топлина, щастие и уют в сърцето ми носи дома, децата, любим човек Simple Smile

# 71
Една чашка греяно винозаедно със семейството на Бъдни вечер

# 72
  • Плевен
"Малките неща" са голямо събиране на цялата рода за няколко дни - възрастните на една страна, децата на друга. Топлината, щастие и уют би ги добавило ако навън има истинска зима и студ с много сняг, а камината да гори на макс.

# 73
Снегът, студът навън, огънят - ако има камина, тъмнината на зимната вечер, дори димът от комините ми носи уют.

# 74
Да сме заедно с близките ми хора, да сме здрави, да имаме поводи за усмивки. Коледната украса, аромата на коледните ястия допълват празничното настроение.

Общи условия

Активация на акаунт