Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 029
  • 527
  •   1
Отговори
# 135
Празникът е истински значим, когато сме с любимите си хора.

# 136
Опитвам се да поддържам коледния дух с хубава украса, коледни курабийки и поддържане на весело настроение.

# 137
Коледа е вълшебна, защото ни събира всички близки на трапезата, размяна на подаръчета от сърце, еуфория, смях и загриженост. Украса, светлинки и аромат на канела и джинджифил🍀🌲😇

# 138
Моите радости са да сме всички заедно, да е весело и уютно вкъщи! Да е има хубава коледна украса и да е ухае вкусно!

# 139
  • Димитровград
Да сме заедно всички, да замирише на бор, на домашни сладкиши, всички да са здрави и сърцето ми ще е пълно.

# 140
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Да се наспя, всички близки да са здрави и в добро настроение, да не се налага да слугувам в кухнята дни наред за едното ядене, да се съберем цялото семейство и да си спретнем някакво преживяване.

# 141
Любимите хора, здраве за всички, вкусна храна и спокойна компания.

# 142
  • София
Цялото семейство да сме у дома здрави, да вали сняг, а у дома да е топло и да се носи аромат на коледни сладки, запалени свещи и чай.

# 143
Радостта на децата.

# 144
Всички на сме здрави и живи ,детската радост,усмивките на лицата на близките ми.

# 145
  • в илюзия
Усмивката, благодарността, бласъкът в очите на съпруга ми.

# 146
  • Дупница
Щастието са внуците ми. Няма нищо по ценно от пълна къща по празниците.

# 147
  • София
Нещата, които правят празника значим, са времето с близките, уюта, празничните трапези, ароматите на канела, ванилия, тиква, кисело зеле, питка и всякакви вкусни домашно приготвени неща.

# 148
Истинската радост от празниците идва от хората, с които ги прекарваме. Споделените мигове на радост с близките, подкрепата в добри и лоши моменти са малките, но истински причини за щастие.

# 149
  • София
Събираме се цялото семейство, сядаме на масата, върху която са наредени традиционните ястия. Разменяме си подаръци и се веселим.

Общи условия

Активация на акаунт