Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 030
  • 527
  •   1
Отговори
# 150
Коледният дух е важен - той вдъхновява и създава настроение! Всички детайли са важни - украса, домашно изпечени меденки, ръчно опаковани подаръци, запалена камина, чаша топъл чай... Коледа е уют и семейни мигове!

# 151
Да вали сняяяяяяяяг Heart Eyes

# 152
Празникът е истински значим, когато любимите ми хора са здрави и до мен. Най-приятно е да се съберем на масата, да усетим сладката умората от изминалия ден, да се отпуснем и посмеем заедно на фона на някой приказен коледен филм. Уханието на тиквеник, джинджифилови сладки и мандарини е още едно малко нещо, което обожавам.

# 153
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Коледа е любимия ни празник Simple Smile Трите ми деца са най- голямата ми радост! Когато са здрави и са при мен съм истински щастлива!

# 154
Коледа ми е любим празник. Не обичам да украсявам много, но обичам да печем заедно с децата коледни бисквитки. Обичам суматохата в кухнята и когато се съберем всички заедно около трапезата.

# 155
Да бъдем здрави, да има уют и спокойствие във всеки дом.

# 156
Семейството ми, сърмичките, сладките приказки и смеха около масата.

# 157
Домашният уют, празничната трапеза и доброто настроение. Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

# 158
  • софия
Спокойствие, споделени моменти и любими хора са "малки неща", които правят празника винаги значим.

# 159
През последните години и покрай децата, празниците минават неусетно. За мен празникът е значим, когато сме всички заедно, когато видя радостта в очите на децата ми и близките хора, на които съм направила  подаръци. Дребните ежедневни приключения да направим коледни сладки, да напазаруваме с децата без баткото да вземе за касата неща, които не позволявам, украсяването на дома също носят настроение. Преди Коледа ни гостуват Елф и бебе Елф и това също ни радва всеки ден.

# 160
Щастие и уют ми носят усмивките на моето семейство. Обичам да правя коледни сладки с дъщеря ми, толкова малко нещо, а прави всичко вълшебно.

# 161
Камината да гори, да е топло, уютно и с коледна украса. И най-важното, всички да сме здрави и заедно.

# 162
Коледната трапеза заедно с най-близките хора, приготовленията за празника и украсяването на елхата

# 163
  • София
Да се заедно цялото семейство и още дълги години сина ми да има желание все така да се включва в приготовлението на сладкиши Simple Smile

# 164
Най-вече усмивките на близките хора , всички събрали се за празниците. Вкусните ястия, в приготвянето на които всеки се е включил, красиво подредената трапеза, празнична украса и музика, весел смях и звън на чаши!

Общи условия

Активация на акаунт