Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 050
  • 527
  •   1
Отговори
# 165
Коледната украса, коледните сладки, коледните филми, и всичко това споделено със семейството

# 166
  • София
Смехът, закачките, шумът на пълната къща, когато сме се събрали всички в дома на мама и тате.

# 167
Да бъдем здрави, да има уют и спокойствие в дома ми.

# 168
Самия празник го правят хората около нас. Не е важно колко храна има на масата, а с колко любов е приготвена. Стига да сме заедно, другото няма значение.

# 169
Да бъдем здрави, да празнуваме с близките си и да има уют и спокойствие в дома ми.

# 170
Да сме заедно цялото семейство, да приготвяме заедно празничната трапеза, да си разказваме весели истории и много да се смеем!

# 171
Семейството Heart

# 172
"Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?" - малките неща, за мен, които правят празника значим са украсата, миризмата на канела, портокал, прясно изпечени сладки. Топлината в душата идва от добрината, оценяването на малките жестове...

# 173
Да сме всички заедно, здрави, прави и лицата да греят от щастие и любов!✨

# 174
Да приготвим храната заедно, да има много усмивки и споделено щастие.

# 175
Малките неща са да сме се събрали с моето семейство и партньор, всичко заедно, да направя на баща ли любилото му нещо за ядене, и да направя всички щастливи с добре обмислените подаръци.

Весели празници на всички!

# 176
Моите "малки неща" са свързани с времето, прекарано с близките, като заедно приготвяме любимите ястия, разменяме подаръци и споделяме искрени разговори. Вълнението от празничната атмосфера, аромата на печени бисквитки и светлините на елхата създават усещане за уют и топлина, които правят празника истински специален.

# 177
  • Варна
Цялото семейство, всички заедно да сме в празничните дни.

# 178
Всички да сме здрави и заедно на празниците.Това най-вече искам.Иначе искам да завали един хубав пухкав сняг на парцали.

# 179
Добрата компания и вкусната храна.

Общи условия

Активация на акаунт