Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 054
  • 527
  •   1
Отговори
# 180
  • Горна Оряховица
Питката ми с масло...всички й се радват и хапват от нея Simple Smile Традиция е да я правя.

# 181
  • Лясковец
Усмивките на децата,смехът им,искрящият им поглед,глъчката в пълната къща.

# 182
Очичките на дъщеря ми и мирисът на прясно изпечени коледни сладки, които вече приготвям с нейна помощ ❤️

# 183
Най- малките неща са най- големите радости- живи родители, здрави деца и любов в семейството ❤

# 184
  • Бургас
Храната, която събира цялото семейство.

# 185
Щастието за мен е ,когато се съберем цялото семейство по празниците 🙂🙂🙂

# 186
Хората около масата, детски смях и музика.

# 187
Синът ми като е щастлив ми е най-пълно сърцето. Той е моята топлина. Имали усмивки на лицата всички сме щастливи. Щастливо семейство,топлина в сърцата и усмивки на лицата 😃

# 188
  • София
Да бъдем всички заедно и да се смеем безгрижно!

# 189
Това да бъда с любимите хора! Украсяването  с коледни декорации, пиенето на греяно вино и гледането на "Сам вкъщи" допринасят за доброто настроение.

# 190
  • Плевен
Тази година ви предизвикваме да се включите в нашето по-различно предизвикателство. Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?
Малките радости са да се съберем вечер на масата, всеки да сподели какво му се е случило, какво го вълнува, да хапнем нещо вкусно, да пием по чаша вино, да сме заедно!

# 191
Сплотено, здраво семейство с усмихнати от щастие лица и пълни с любов сърца!

# 192
Най-важното е да съм с хората, които обичам. Събрани на едно място до камината разказвайки истории. Най мило ми е като видя радостта в очите на детето ми отваряйки подаръкът си от Дядо Коледа.

# 193
Когато не съм на график. И децата не се обидят,че работата е на първо място. Но празника и суматохата за трапеза и подаръци ееее много приятна.

# 194
Събиране около масата с най-близките хора, на сладки приказки с чаша кафе, топло мляко или греяно вино.

Общи условия

Активация на акаунт