Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 12 842
  • 527
  •   2
Отговори
# 15
Моите малки неща - прегръдка от детето и съпруга ми, хубава книга Flowers Hibiscus

# 16
  • Washington,USA
Разговор с любимия човек. хубава книга и чаша вино.

# 17
Семейството. Времето, прекарано с него - за щастие покрай Коледа имаме много възможности за време с децата ни, за което съм много благодарна. Коледни сладки, топъл шоколад - семеен уют.

# 18
Любими хора около масата и блясъка в очите на детето ми.

# 19
  • Пловдив
"Малките радости" са моментите прекарани заедно Heart
Синът ни от тази учебна година "излетя" от къщи - замина да учи на 200+ километра.
След близо 20 години пък, точно тази година и аз съм с път, да сбъдна една своя мечта - за целта уча, но на 300+ ми километра.
Е, предполагам всички се сещате, че моментите, прекарани всички заедно вече са прекалено малко. И за съжаление, наистина оценяваме нещата, когато ги загубим!

# 20
  • София
Всички да сме здрави, спокойни и щастливи.

# 21
  • Велико Търново
Най-малките са най-ценни - да бъдем заедно и да сме здрави! Иначе разбира се, ако има добро насторение и хубава храна става страхотно!

# 22
  • София
На работа хората може и да не се обичат,
но в къщи трябва да има любов, уважение и разбирателство.
Живи и здрави да сме-останалото ще си го купим.

# 23
"Малките" неща, които ме правят истински щастлива са близките ми хора да бъдат покрай мен, да са здрави и усмихнати. Другото се нарежда от самосебе си.

# 24
  • София
Всичките ми близки да са здрави и да сме заедно.

# 25
Малките неща са усмивките на децата. Красивата трапеза, украсената къща, Семейството - това ме прави щастлива

# 26
Това, което прави празника е, че всички се събираме заедно.
Децата отскоро стигнаха етапа да са повече извън къщи, отколкото при нас и все още всички свикваме с новото.
Ще се приберат, ще си сготвим нещо любимо, ще се зарадваме с дребни подаръци.

# 27
  • Варна
Аз, мъжът ми и детето разположени на дивана, ароматни свещи, светеща елха, чаша горещ шоколад, пуканки и любим филм.

# 28
Когато семейството ми е щастливо и аз съм щастлива. Да виждам техните усмивки

# 29
Да видя усмивките на децата ми, когато си видят подаръка и да хапна нещо вкусно, което си позволявам само за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт