Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 12 839
  • 527
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Щастието в очите на близките ми. 😍

# 31
Да сме здрави всички вкъщи, това ме прави щастлива ❤️

# 32
Всички да сме здрави и с добро настроение по празниците.

# 33
  • на последния етаж
Семейството, приятелите, добрите думи, хубавата музика.

# 34
Наистина малките неща като това са сме у дома, в семеен кръг, всички здрави и около масата ме правят най-щастлива. Тази Коледа очакваме и нов члун на семейството и ни е доста трепетно време. Буквално около камината и трапезата маса, обградени от аромат на различни вкусни ястия, на канела, портокал, вино...усмивки на лицата на близките и по възможност Бяла Коледа ❣️

# 35
  • Там...
Спокойствието, радостта от близостта, семейните вечери, забавните филмчета, всички сгушени под одеялото Heart

# 36
  • ...живея на последния етаж...
Децата се прибират за празниците. Заедно сме, не бързаме за никъде. Аромат на кафе и борови клонки, събуждат се един по един, една много дълга закуска..... Щастие Heart

# 37
  • Пловдив
Сърцата ни са пълни, когато се съберем на празниците с нашите родители и трите ни деца! Близнаците, момче и момиче, навършиха 14г, голямата им кака е на 25г. Отскоро се отдели от нас и живее с кандидат зетя. Та, тези моменти на събиране всички заедно са прекрасни и ги очакваме с голямо нетърпение!!!

# 38
Да сме заедно цялото семейство и всички да са здрави...Другото зависи от нас Simple Smile

# 39
Старая се всички да получат поводи за усмивки, да спазваме традициите и да прекараме хубаво време с всички любими хора. Освен традиционните вечери и обяди, останалите дни се стремя да имаме забавни общи занимания - да вземем шейните и да поиграем в планината, да си направим кино вечер вкъщи с някой коледен филм, да сготвим заедно нещо любимо, да поиграем на настолни игри.

# 40
Това, че сме едно огромно семейство и в навечерието на Коледа ( у нас след вечерята на Бъдни Вечер), всички си подаряваме подаръци! Усмивките на двете дечица в къщата, нашият син и нашата племенница, това е най-безценното! ❤️

# 41
Хубава храна и любими хора около масата.

# 42
Това, което прави празника истински значим и специален е настроението, храната и близките хора около трапезата.

# 43
  • Сф
Много се радвам , ако вали сняг на парцали. Атмосферата на трапезата и присъствието на близките хора около нея ме радва. Усмивките на всички и най- вече на децата при отварянето на подаръците:)

# 44
  • Sofia, Bulgaria
Добро настроение, уют, концерт, театър, разходка сред природата. Всичко сподлено със скъпи хора.

Общи условия

Активация на акаунт