Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 060
  • 527
  •   1
Отговори
# 240
  • Countryside
Хората не случайно са казали: блага дума железни врати отваря. Бих се радвала всички да сме по-мили и добри един към друг, и то не само по празници.

Иначе на всеки празник ме радва, че имам време да сготвя любими и по-сложни неща, да се съберем с роднини и приятели, да се почерпим, да поговорим, в случая може да гледаме коледен филм (не "Сам вкъщи" моля Joy )

# 241
  • София
Моите радости са да сме всички заедно, да е весело и уютно вкъщи!

# 242
  • Варна
И аз като повечето, ще отговоря,че колкото повече напредват годините...толкова повече значимите събития и нещата които правят празниците топли са, да се запазим цялото семейство и да успеем да се съберем всички близки ♥️

# 243
Моите" малки неща",които сгряват душата ми са усмивките и веселите гласчета на дечицата-Алек и Сиянка.

# 244
Това близките ми любими хора да са здрави и около мен, винаги сгрява душата ми.

# 245
  • София
Хубава храна и любими хора около масата.

# 246
  • sofia
Моите радости са любимите ми хора да са здрави и да плануваме заедно пътувания! Много обичам когато у дома си готвим заедно, а любимото ми е да украсяваме заедно елхата и да отваряме подаръците. Обичам да подарявам много!

# 247
  • София
Топлина, щастие и уют за мен е, когато никой от семейството ми не липсва на коледната трапеза.

# 248
Детски смях, детски чист поглед(непознаващ завист, злоба, омраза), вкусна храна споделена с любимите ми хора и моите сладки домашни любимци.
И бих добавила храненето на бездомни същества също ми дава нещо положително.

# 249
Ние, хората сме тези "малки неща", които могат да направят всеки празник прекрасен или ужасен.

# 250
Да се видя с близките ми, с които не се виждаме често, да се насладим заедно на вкусната трапеза. Да видя усмивките на лицата на децата ми, когато отидат на гости на баба и дядо и когато разопаковат подаръците си Blush

# 251
Да видим любимите хора, да се усмихнем, да споделим трудностите и радостите, да гледаме заедно камината, докато навън вали сняг.

# 252
Да сме с любимите хора около богата трапеза.

# 253
  • София
Усмивката на моето детенце...

# 254
Радваме това че цялото семейство се събираме ,приготвяме си вкусни неща и си говорим и разказваме весели и интерсни неща

Общи условия

Активация на акаунт