Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 059
  • 527
  •   1
Отговори
# 225
За една истинска Коледа трябва да има сняг,елха , семейството заедно , много традиционни ястия. И всички са малко по-добри и смирени.

# 226
Всички да сме заедно и да се наслаждаваме на прекараното време.  Край камината с горещ шоколад и коледни филми, а след това да седнем на богата трапеза. Всеки да е приготвил нещо вкусно и да се насладим...

# 227
  • Разпиляна във въображението
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Първо радостта да се съберем всички заедно. Да правим сладки, да планираме любимите ястия. Греяното вино, което прави съпругът ми. Коледните книги, чаша топло какао, светлините, които примигват и подаръците, които трупаме под елхата.

# 228
Цялото семейство да играем на някаква игра или да гледаме филм. Хубава украса и вкусни ястия.

# 229
О, трябвало рецепта с масло?
Веднага!
Любима баница на тиган. С много масло, сирене и яйца е истински бюрек!

# 230
Да съм заедно със семейството си с моят съпруг и моята дъщеря, да гледаме филм,да готвиме …🩷💙💚

# 231
  • Пловдив
Единственото важно за празниците е да ги прекарам със семейството

# 232
Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Вкусната храна и усмивките на близките.

# 233
  • София
Това да ме здрави аз и близките ми, да сме заедно и да си помагаме.

# 234
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Любими хора около трапезата. Heart

# 235
Отварянето на подаръците от детето и пълно бездействие за поне ден без задачи

# 236
Да сме всички заедно на Коледа е това,което прави момента специален и безценен.Допълнително Коледни настроение ми създават коледнит сладки , елхата ,ако има сняг е най-добре:-).Коледни чорапи и следобедно кафе в коледна чашка са също приятно допълнение към празника.

# 237
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Носи ми щастие да си бъдем вкъщи по време на празниците и да се съберем с роднините ни.
Уютно ми става като си пусна любим коледен филм или коледна музика за настроение.

# 238
Здраве, усмивка, спокойствие.  Вкусна храна, приятна компания и...всички заедно.

# 239
Хубава храна и любими хора около масата.

Общи условия

Активация на акаунт