Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 058
  • 527
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Близка до сърцето ми е домашната атмосфера, намирам радост и хармония у дома и голямата ми колекция от плочи .Вдъхновена от домашния уют и всички позитиви моето щастие  е ТАЗИ  вечер...,в която усещам и докосвам със сърце и небце :
вълнение... топлина... желание... уют... нежност... наслада... усмивки... вкус ...топла прегръдка ....така моята вечер  в миг се превръща в празник на сетивата и истински възможна .Реален блян !
 Пожеланията също ме правят шастлива ,защото са от сърце.
Споделени и топли да са празниците  ни ,приятели !Да Ви е сладка млечната баница,  с вълшебното ухание на масленце  и сиренце, за една още по -вдъхновена БГ КОЛЕДА!Късмет !

# 211
  • София
Хубава храна, питиета, уют и любими хора около трапезата.

# 212
Всеки празник е значим, когато близките са около трапезата и всички сме здрави.

# 213
Всичко, докоснато от собствените ни ръце, добавя онзи приказен щрих на любов и нежност. Чаша топъл шоколад, поднесена с нежна усмивка, домашни сладки, ръчно направена украса от цялото семейство, пръснати из дома малки изненади...

# 214
Малките неща винаги са ме радвали - обичам най-много коледната трапеза при мама и татко /да са ми живи и здрави още много години/, дребните подаръци, които си разменяме, прегръдките и домашния уют, топлината на бащиния дом, сестричката ми и нейното семейство......обичам това време от годината

# 215
Споделените мигове с хората, които обичам. Малко време за себе си и почивка.

# 216
Когато има спокойствие,разбирателство.Също се радвам на чуждото щастие, не очаквам и нищо в замяна, когато давам!

# 217
Истински значим е  празника когато всички сме заедно. С майка ми и дъщеря ми три поколения правим коледни сладки . Дъщеря ми с малките си ръчички иск да меси и точи тестото.  В стаята мирише на мандарини и канела .

# 218
Всички да сме си заедно, да ни е топло, уютно и сладко/с коледните сладки/!
Весели празници!

# 219
Да сме здрави и заедно семейството. Да светят коледните лампички, вкъщи да ухае на коледни сладки, ябълки и канела, да се сгушим на дивана и да гледаме коледен филм.

# 220
  • Пловдив
Спокойствие, споделени моменти с любими хора са "малки неща", които правят празника винаги значим.

# 221
Усмивките на близките ми и времето прекарано заедно.

# 222
  • София
Ароматни свещи, огън в камината в къщата на село, коледна книжка и здрави деца, та да мога да се насладя на останалото 🩷

# 223
Усмивките на децата ми докато приготвяме вкусотии, играем настолни игри и гледаме филми.

# 224
Истинско значимо за мен е само семейството да сме заедно, да е цяло и да сме здрави... Така всичко,което правим по празниците ще има смисъл!

Общи условия

Активация на акаунт