Отговори
В края на тази година е нормално да си направим равносметка и да погледнем с надежда към бъдещето.

А лично за себе си пожелавам да доведа до край битката с килограмите.

Искам повече спокойствие и стабилност и не на последно място да се науча да приемам по-философски нещата, които не зависят от мен и нямам контрол над тях.

# 1
  • София/Севлиево
Спокойствие искам, с децата всичко да е наред и да сме здрави физически и психически,всичко друго имам.

# 2
Искам нещата да не тръгват надолу. Не държа на кой знае какво подобрение, но да няма спад. 
Да няма война, да няма катаклизми (природни и социални), да няма кризи (икономически, финансови и екологични) и да бъдем здрави. Какво повече му трябва на човека?

# 3
Да ми е спокойно, са се справя с предизвикателството което ми предстои в професионален план, да покрия плануваното ниво на езикови познания, да преодолея травмиращи отношения основно с роднини.

# 4
Искам всички в семейството ми да сме здрави и спокойни.
Да надграждаме постигнатото досега.
Мир и благоденствие.

# 5
  • София
Финансова стабилност. Започнала съм някои неща, просто трябва да се наредят и да вървят.
7 за 8 клас...ох...да мине добре.
Някакво примирие с бившия.

# 6
Здраве, здраве, здраве. Трите неща са това. Другото ще се нареди, каквото и да е.

# 7
Здравето може би е най-важното, но не е достатъчно. Както казват, на Титаник всички са били здрави Simple Smile

# 8
Да сме здрави, да имаме работа и да няма война. Другото ще си го постигнем.

# 9
Здравето може би е най-важното, но не е достатъчно. Както казват, на Титаник всички са били здрави Simple Smile
Скрит текст:
Мъртвият не е здрав.
Наистина нямаш проблеми със здравето, нали? Дано така да си остане.

# 10
Да разбера какво професионално искам ...

Да съм здрава.

Евентуално партньор.

# 11
  • София
Искам да сме здрави.
Да преборя някои болежки. Да съм спокойна.
Всичко друго се постига.

# 12
Искам да забременея, износя до термин и родя здраво бебе. Искам дядо, баба и цялото ми семейство да са живи и здрави , да няма войни, природни бедствия и катаклизми.

# 13
През 2025 ми предстои да посрещна второто ми детенце. Моля се всичко да е наред и само да бъдем живи и здрави. Трите неща, които искам са 1.да бъда по-спокоен и уравновесен родител
2. Семейна почивка в края на годината
3. Аз и всички близки да бъдем живи и здрави

# 14
1. Да сме здрави
2. Да пътуваме до някоя от мечтаните дестинации
3. Нови приятели

Общи условия

Активация на акаунт