Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 061
  • 527
  •   1
Отговори
# 255
  • Вдън горите тилилейски
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

За мен това са усмивките на хората, с които споделям празника, аромата на коледни сладки Cookie и мандарини у дома, коледните филми  и коледните светлини Christmas Tree

# 256
Да прекарам спокойно и приятно със семейството си (не обичам адреналин и изненади).

# 257
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?
В празничните дни най-много харесвам как времето спира да бърза, можем да стоим с часове заедно и никой да не трябва да ходи някъде.

# 258
Тази година ви предизвикваме да се включите в нашето по-различно предизвикателство. Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?
Малките неща, са моментите прекарани със семейството. Винаги правим бисквитки с децата, вкъщи ухае на коледа, на портокал и канела.

# 259
Да се съберем цялото семейство около трапезата и всички да сме здрави!

# 260
Усмивките на децата и радостта на родителите Heart

# 261
Всички да са здрави, щастливи и усмихнати! Това е най-хубавия празник! Christmas Tree

# 262
Самия Коледен дух на празниците ме прави щастлива и ме зарежда, усмивките на близките и най вече блясъка в очите на децата, като получат мечтания подарък Simple Smile

# 263
  • тук, на мястото си
Всички да сме живи и здрави, да сме заедно. Къщата да е пълна с радостен смях.

# 264
  • Once there was a Hushpuppy...
Близките ми правят празника истински и значим. Но, най-важното нещо след това е украсата, която обожавам! Това е магията на Коледните празници, да запаля лампички, свещи, да замирише на елха и печени сладкиши!

# 265
Много обичам приготвянето на подаръците , от купуването , опаковането и до подаряването. Това суетене дали ще се харесат . Много обичам да приготвяме коледната вечеря . За мен всяка малка частица от Коледа е магия.

# 266
Обичам приготовленията на празничната трапеза, коледната украса, пътуванията, срещите с близки и приятели.

# 267
Топлината която усещаш когато си с любимите хора

# 268
Добра дума, добра постъпка, любов, усмивки.

# 269
Да седнем всички на масата ме зарежда с топлина и любов.

Общи условия

Активация на акаунт