Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 065
  • 527
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Да сме здрави и да сме заедно, това стопля всички.

# 271
  • Враца
Щастието за мен е, да се съберем цялото семейство по празниците. Да сме заедно и да сме щастливи! И най-вече, да сме здрави!

# 272
  • до морето
Елхата, детските усмивки, добрата храна!
✨🌲✨🙂✨🍪✨

# 273
Нещата, които правят правят празниците истински значими, са това да се съберем цялото семейство заедно Simple Smile

# 274
Да сядаме всяка година на масата всички заедно здрави, спокойни и щастливи. Това е, което прави Коледата значима!

# 275
Цялото семейство заедно на празничните трапези. Детските усмивки и детския смях. Елхата, горяща камина и сняг.

# 276
Да сме заедно цялото семейство, да правим меденки и украси с децата, да се разхождаме край морето, да играем настолни игри, да мечтаем...

# 277
  • София
Да се съберем всички близки заедно за празниците - приготвянето на празничната трапеза, в което се включват малки и големи, чашата чай или кафе сутрин пред камината, игрите в снега. Да сме заедно ми носи най-много топлина и уют.

# 278
  • Русе
Запалена камина,ароматни свещи,вкусна храна и любимите хора!

# 279
  • Пловдив
Коледната декорация, ароматът на току-що изпечени сладкиши, лежерните моменти без да се бърза за някъде, приятните разговори около празничната маса.

# 280
  • Пазарджик
Времето прекарано със семейството ми.

# 281
  • in Wonderland
Любимите ми хора около мен, вкусна храна и мирис на Коледа.

# 282
Да сме заедно с близките ми хора, вкусна храна, уют, украса вкъщи и сняг навън.

# 283
Моментите, в които сме всички заедно в къщи, не бързаме за никъде, забавляваме се с децата и се наслаждаваме на спокойствието и домашния уют.

# 284
Когато има желание за помощ в подготовката,това топли душата,а когато има добра дума пълни сърцето. Всеки малък жест прави празниците уютни и незабравими.

Общи условия

Активация на акаунт