Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 067
  • 527
  •   1
Отговори
# 285
Хората около масата.

# 286
  • Вестерос
Да съм с любимите хора, само това.

# 287
Сплотеността с любимите хора прави празника истински значим. Красивата украса, вкусната трапеза, приготвена с любов, коледните филми, млякото с канела...са само допълнения. А за Новата година - празнично облекло, красива визия и весело парти с любима музика на приятно място.

# 288
Да сме заедно цялото семейство.

# 289
Нещата, които правят правят празниците истински значими, са това да се съберем цялото семейство около трапезата и всички да сме здрави

# 290
  • Samokov
Да включа децата в подготовката на празника, да поиграем с тях.

# 291
Усещам празника като празник, когато съм с любимите си хора, всички сме живи и здрави, имаме уюта да дома, прекрасна вечеря и никакви ангажименти!

# 292
Вкусна храна споделена с любимите хора. Всички да сме здрави.

# 293
Времето,  прекарано със семейството,  както и приготвянето на коледни сладки, където се включват и децата  Simple Smile

# 294
Цялото семейство да сме заедно на празника ( рядко ни се случва). Да цари дух на хармония и разбирателство. Дъщеря ми да е спокойна и щастлива

# 295
Да се съберем цялото семейство около трапезата, да виждам  адостта в очите им и да чувам смеха на децата.

# 296
  • Sofia
Хора, трябва да се публикуват рецепти с масло, за да пресъздаде Коледния дух и уют. Мисля, че не сте разбрали темата.

"Не забравяйте: малките неща създават най-големите радости! Включете фурната, запретнете ръкави и оставете аромата на масло да разкаже вашата коледна кулинарна приказка!"

И сега от мен рецептата.
Винаги на Коледа и Нова година на масата ни присъстват и морски дарове.
Тази година ще са Миди с масло, копър и чесън
Вземам обикновено миди ядки замразени. Слагам половин пакетче Масло "Президент" в касерола на котлона, докато се разтопи и сгорещи. Слагам мидите предварително размразени и без водата. Сол на вкус, черен пипер. Пържа 1-2 минути докато останат съвсем на мазнина. Добавям нарязан пресен копър и счукан чесън, разбърквам и поднасям топло с пърленка.
Празничното настроение на всички около масата, въодушевлението от празника. Вкусната храна, приготвена с любов за близките, радват и мен. Иска ми се винаги да бъдем заедно и следващите Коледи и Нова година да сме си същият състав, ако не, и повече.

# 297
Истински значим е празникът, когато си с любимите хора.

# 298
  • Велико Търново
Моментите, когато цялото семейство сме заедно. Уюта, коледния дух и щастливите искрици по лицата на децата.

# 299
  • Банско
Децата, украсата и коледните миризми на бисквитки.

Общи условия

Активация на акаунт