Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 068
  • 527
  •   1
Отговори
# 300
За мен "малките" неща, са онези големи моменти, които остават топъл спомен завинаги в сърцата ни. Заобикалянето с любимите хора, правят празника значим, споделената храна, радости и неволи, да сме всички заедно и да сме здрави.

# 301
  • София
Усмивките на любимите хора, запалените свещички и доброто настроение

# 302
Празникът е истински значим когото съм с любимите си хора.
Когато видя нетърпението и радостта в очите  на  внуците ми,  когато отваря подаръците.

# 303
Най-хубавото нещо покрай празниците е това, че семейството се събира заедно. Готвим, правим меденки, говорим си, атмосферата е различна. 😊

# 304
Събирането на цялото ни семейство вкъщи, винаги се носи много уют и топлина, когато сме заедно

# 305
Усмивките на племенниците ми, докато си отварят подаръците, миризмата на меденките, които печем заедно.

# 306
  • Пловдив
Хубавите моменти за мен са аромата на ванилия и канела.Усмивките на близките хора и най-вече здравето.

# 307
Да се съберем около трапезата и да се веселим.

# 308
  • София
Щастието е да се съберем цялото семейство, да видя усмивката на дъщеричката ми. Heart

# 309
  • София
Трапезата е готова, чакаме гостите, всички са добре.

# 310
  • Пловдив
Всички винаги здрави, весели и щастливи
☺️

# 311
Това, което прави за мен празника специален е желанието да зарадваш другия, топлотата и усмивката. Най-прекрасно е да се съберем на празничната трапеза и да се чуват детски смях и мила дума.

# 312
  • Mediterraneo
Малките неща, които ми носят уют, са всъщност големите неща- семейството ми да е около мен. Независимо дали е украсено, какво има на трапезата и под елхата, ако сме заедно, всичко е наред.

# 313
Вкъщи е топло и уютно. Всички са щастливи, разменяме си подаръци.

# 314
Всички да сме здрави, спокойни и щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт