Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 071
  • 527
  •   1
Отговори
# 315
Много обичам, когато украсяваме вкъщи с децата. Друг много любим момент е, когато отваряме подаръците сутринта на Коледа.

# 316
  • Бургас
За мен радостите са когато децата ми са до мен, здрави и щастливи!
Да сме заедно у дома, на топло, уютно и да цари спокойствие и хармония!

# 317
Всички да сме заедно, здрави, щастливи и удовлетворени.

# 318
Празникът е празник само с обичани и любими хора!
Усмивките на всички сред уюта, топлината и празничната атмосфера е най-важното на Коледа!

# 319
Усмивката на дъщеря ми, срещите с близки и обичани хора.

# 320
Да сме отново всички на трапезата, в добро здраве и усмихнати. Много се радвам и ми се запечатват веселите Коледи, когато много се смеем всички.

# 321
Да бъдем заедно всички живи и здрави.

# 322
Моите малки радости са да сме всички вкъщи на празника. Еуфория около подготовката в деня, ароматът който се носи от фурната, украсата и светлините вкъщи, празничната програма и доброто настроение.
Печката да бумти, пламъците да греят, да парим ръцете с бисквити, да си изпечем вкусна питка, да си направим горещ чай и да ровим в спомените за отминали коледи.

# 323
Най- значимо е присъствието на всички любими хора в добро здраве и настроение ❤️ Отделно семейният уют с топлия и празнично украсен дом, аромата на вкусни ястия и времето, което отделяме за да бъдем истински ЗАЕДНО.🎄❤️🎄

# 324
На вън да е много студено, но слънчево, да е навалял сняг и всичко да е бяло, да съм на топло с чаша кафе или чай и да гледам тази красота през прозореца.

# 325
Да се съберем цялото семейство.

# 326
Празникът е в малките неща – топлите прегръдки на близките, ароматът на току-що изпечени сладки и усмивките около трапезата. Това прави Коледа вълшебна!

Малките неща? Писмата до Дядо Коледа, звънът на камбанки и уюта на свещи. Но най-вече – времето, прекарано с хората, които обичам.

Истинският уют на празника идва от глътката топло какао, детския смях и онзи момент, в който всички заедно украсяваме елхата.

Топлината на празника идва от споделените моменти – ароматът на канела, ръчно направените подаръци и искрената радост в очите на семейството ми.

Щастието в празника? Мирисът на печени сладки с масло, детската радост при разопаковането на подаръците и усещането за дом, изпълнен с любов и светлина.

# 327
Празникът ми е вълшебен всяка година, когато е прекаран със семейството ми! Моментите споделени с тях са абсолютно незаменими. НЕ пропускам и обичаите ми баба и дядо. Heart

# 328
Цялото семейство да е събрано на празнична трапеза. Да има топлина и щастие !

# 329
Да се съберем семейството, да ни е уютно, всички са сме здрави, да има коледен дух, украса и хубава храна. Подаръци за всички.

Общи условия

Активация на акаунт