"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 249
  • 413
  •   1
Отговори
# 105
И докато в групите (има и добри групи, аз съм активен в най-добрата) положението е 50 на 50, то положението е трагикомично, когато говорим за официална страница на дадено шоу

Коя е най-добрата група? Може и на лични, че като цяло ми липсват стойностни дискусии за кино и сериали онлайн. Офлайн има с кого да обсъждам, но онлайн си е мъка... Благодаря предварително.

# 106
И аз се чудя как Милошев бие по реномето си със сина си. Че детето просто не става за актьор, с този равен тон на говорене например, е видно от космоса. Ами срамота е, плюе на иначе хубавите идеи, които има (или плагиатства, няма значение).
Рая Пеева беше прекрасна в "Скъпи наследници", явно играеше себе си. И дотам.
На Рачков, мисля, му пасва образ на драматичен актьор, има тъга в погледа, когато не е в обичайната си роля на шут.

# 107
Точно шут си е. Всички клоуни иначе са тъжни.

# 108
Много хубав български сериал но наистина синът му не може грам да играе. Очевидно е че няма и да може. Щом при толкова игра до сега няма никаква промяна в положителна посока. Това би накарало доста хора да не гледат сериала. А това само неделя 12 седмици убива  допълнително  желанието ми да се гледа.

# 109
Не ме грабна сериала. Не понасям Рачков, а той играе себе си. Детето и майката също не се справят много добре. Изненадах се за Апостолова, тя беше добре в “Есента на демона”.
За Рая Пеева да не говорим, но тя ми е противна отдавна.
Ще гледам оше един епизод и ако не ми хареса, ще го оставя, както се случи с Тревожност.

# 110
Виктория Зайн и Димитър Рачков били официално двойка?
https://www.dnes.bg/a/448-svobodno-vreme/665324-viktoriya-ot-edi … a-dimitar-rachkov
Аз съм в потрес, честно.  Да остави мъж, за който всяка жена може да й завиди, за да се хване с този ниския лигоч, който е и 15 г. по-възрастен от нея... Това не е нормално.

# 111
Най-смешното е, че същата Виктория рева и се тръшка, за да получи заветния брак от мъжа до нея, 2 години и айде край…

# 112
  • София
Странни са като двойка- определено, но на мен и Явор никога не ми е бил симпатичен като характер. Все пак има причина да са се разделяли няколко пъти.

# 113
Може и да съм прекалено взискателна, но не харесвам четворката - нито Рачков и Рая, нито майката с детенце.
Рачков си остава един лежерен персонаж, тотален шут, каквито и огледала да троши и да се самовглъбява, все тая.
Рая нещо не ми е на фокус и тя в тази роля.
Прекалено провокативен тип жена е за даскалица. Репликите й са добре заучени, но не са за нейната уста.
Бившата на Рачков не се представя добре засега. Поне хубава да беше, пък то…
А хлапето да заминава при връстниците си, не да се мъчи като актьор да се изявява.
От всяко дърво свирка не става е казал народа🤷🏻♀
Ще изтърпя още един епизод, но определено ми беше скучно.

# 114
Много ми харесва да видя Рачков в сериозен(донякъде) персонаж. Играе много добре. Чудя се как в турските сериали децата играят толкова добре, а в българските си е мъка да се гледат?
За шуробаджанащината изобщо няма и да коментирам.

# 115
В турските явно са големи кастинги, а и там с това огромно население, вече подборът е по-голям, ситото още по-тясно.. И децата играят перфектно. Буквално като големи. При нас в по-новите сериали, положението е плачевно. И онова от "Денят на бащата" с дългата косичка, дето не може да различиш момче ли е, момиче ли е .... мън-мън.. и само гледа надолу. Една дума не можеш да му разбереш.

# 116
Може би, ако и тук имаше кастинг поне щеше да има вероятност детето да играе добре.

# 117
Със сигурност ако имаше кастинг, картинката щеше да е друга.

# 118
И как да вярват младите артисти, че ще бъдат забелязани, като всички са навързани като свински черва?

# 119
От коментари във фб прочетох за голямата разлика във възрастта между Рачков и Рая Пеева. Еми доста се изненадах, тя изглежда с поне 10г. по-възрастна и въобще не ми направи впечатление да има някаква фрапантна възрастова разлика.
Пак по повод играта на младши, прочетох, че във филма, който даваха по Бтв, същата вечер - Игра на доверие, детето е дъщерята на Ласкин и Алекс Сърчаджиева. Без да знам, ми направи впечатление, че се справи страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт