"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 223
  • 413
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Във ФБ страницата на БНТ са големи хвалебствия. Ама напишете нещо за лош каст и роднински връзки, ще ви изядат с парцалите. Grinning

Само да кажа, че нивото във Фейсбук е изключително ниско, много от там пишещите нямат много богата обща култура и са гледали малко сериали и филми, друга част от пишещи са близки и роднини на екипа направил шоуто и винаги има и една малка, но вреслива групичка, която иска да се подмазва на големите звезди.
Аз лично не казвам, че сериала е слаб, вече написах моето мнение за пилотния епизод.
Но имам голям опит с групите във фейсбук и ти казвам каква е картинката там. Като цяло и с редки изключения е точно това. И докато в групите (има и добри групи, аз съм активен в най-добрата) положението е 50 на 50, то положението е трагикомично, когато говорим за официална страница на дадено шоу и там списват точно тези субекти, за които разказах.

# 91
  • София
За спомените и примерите в двата по-горни поста на W и Дизи (преди този на Дяволо):
+ 100
(нищо общо с 97% от тиканите в екраните ни днес деца, еле пък с "наши" и на "роднините" ни деца...)

# 92
  • Берлин
Нямам против някой да е "натикан" по роднински, но единствено и само, ако има качества. Е, аз не видях такива нито при майката, нито при детето.

# 93
  • Другата България
Чакай, още нищо не сме видели от майката. Blush
Току виж ни опровергае.
Нали я гледа в “Дяволското гърло“, не беше зле, но затова и Димо Алексиев имаше принос.
Но онази роля някак ѝ пасна, а и до Димо стоеше добре дори и чисто визуално.

# 94
  • Берлин
Не съм. Все още не съм стигнала до 2-я сезон, а съм я гледала преди, не може да ме изненада.

# 95
  • Димитровград
Аз го гледам от скука, подкрепям всичко българско, колкото и да е слабо, все ще е по-добре от турски сериал тип Листопад. Или индийски, три серии въртят очи и се гледат страшно.
Иначе същото мнение, майка и дете- слаба работа, Рачков- пренавит като себе си и т.н.
И между другото, да, малка държава сме, няма толкова актьори, повтарят се из сериалите. Хубавото е, че аз не съм гледала ОЖ, та няма много да се дразня на повторението.

# 96
  • Sofia
Има актьори.И то много,но не им се дава шанс.
Едни и същи лица гледаме във всички нови филми или сериали.

# 97
Има много актьори и всяка година излизат нови и нови лица от НАТФИЗ, но си гледаме обичайните заподозрени, които са ни втръснали до болка.

# 98
Да, и аз предпочитам да гледам български сериали, и затова ме е яд ,че ги окепазяват по една или друга причина. Аз пък гледам повторението на ОЖ (учудващо една след друга сериите ми е по-интересно на второ четене) и като превключих на този гледам пак същите, обаче не са лекари 😂.

# 99
Последният сериал, който гледах с ненатрапчиви до болка познати лица беше “Алфа”.

# 100
  • Галифрей
Аз не се сещам на Милошевин един изцяло хубав сериал. Айде имаха хубави идеи но ги прецакаха.
Ам за мен сериал без на куп познатите лица, които гледах преди 3/2 години беше “ Татковци”

Сега този “ Всичко за сина ми” не мога да кажа крайно мнение след един епизод. Сега не е кой знае какво но е такам  приятен. Него за сега го слагаме в категория добрем/ става.

# 101
Голям провал беше “Дяволското гърло: Есента на демона”, който е на Милошев и жена му взе участие в него.

# 102
Половината актьори от родата, другата половина - от "Откраднат живот". За мен Рачков не е добър актьор. Уменията му приключват с образа на холеричния, досаден егоцентрик и дотам. Ако тук успее да покаже повече дълбочина, ще е приятна изненада за мен. Но в първи епизод имаше сцени, в които си личеше как е готов да прихне при някои реплики, както обикновено прави като водещ.
Майката на детето също не блести с качества. Изобщо чудя се, не ги ли е малко срам от толкоз шуробаджанащина.

# 103
  • Галифрей
Голям провал беше “Дяволското гърло: Есента на демона”, който е на Милошев и жена му взе участие в него.

Да така е въпреки наличието на много добри актьори, не можаха да спасят положението. Сценаристите изляга не легена а басейна.  Но мен ми беше много забавно в темите. 😃❤

# 104
И на мен ми харесваха дискусиите в темата тук за Есента на демона, обаче сериалът беше много зле. Още в първите 15 мин на серия едно бях убедена, че Демонът е библиотекаря. Той обаче беше страхотен актьор.

Общи условия

Активация на акаунт