"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 263
  • 413
  •   1
Отговори
# 120
Ето нещо положително, което невинаги дават в сериалите на БНТ - дадоха какво се е случило в предния епизод.

# 121
От коментари във фб прочетох за голямата разлика във възрастта между Рачков и Рая Пеева.

Тези хора явно не са чували за Ицко Финци Laughing

# 122
  • гр.София
Скок и аз в темата.
На мен Апостолова ми е много симпатична, и от предишни роли.
Момчето ,за мен ,бива. Флегматичен тийн.
Рачков ме дразни с логореята и уморителната енергичност.
Изумителна локация на апартамента и гледка през прозореца!

# 123
На мен пък да са ми толкова неприятни Апостолова, момченцено и Рачков...

# 124
Защо младата булка снимаше с телефона си?

# 125
Защото Калина ненавижда Боян и предполагам, че ще предаде записа на медиите, за да видят, че е много пиян и да го изложи.

# 126
Леле какви хуморески от Рачков.
Направо сълзи от смях ти потичат  😐

# 127
Актрисата, която играе Калина има много добра ядосана физиономия, радва ме. Smiling Imp

А бабата съседка е адски дразнеща, дори повече от обикновено за този редовен български персонаж..

# 128
Страшна простотия са смешките на Рачков. Няма да се изненадам тъпото му шоу да е с точно такива простотии. Как има хора, които да дават пари, за да го гледат.

# 129
Пробвах да го гледам тоз втория епизод, но Помпей ме спечели повече като игра на актьорите.
Май дотук бях с гледането, само ще ви чета Simple Smile

# 130
На мен епизодът ми допада, ще продължа да гледам сериала. Поздравления за екипа, много добро съчетание имаше на музиката. Реално музиката им прави повече от половината сцени, иначе актьорите така и не мога да ги захаресам (става дума за Рачков, майката и детето). Особено за момченцето мисля, че можеше да изберат някое много по-сладко и интересно дете.

# 131
Аз пък продължавам да гледам. Харесва ми как е направен сериала. И музиката е хубава. За мен пък детето си играе ролята доста добре.

# 132
  • Берлин
Ми не...надолу тръгна работата. Рачков със сълзи в очите, Моньо до него...гротеска. Очаквах повече, нищо, че кастът не ми харесва. И диалозите ми идват никакви,и... А хлапето е истински бездарно. Разочарование е обобщението ми за тази вечер

# 133
И аз ще продължа. Гледа ми се такава чисто човешка история. А недомислици винаги ще има и не само в БГ продукции. Ако всичко ме дразни се отказвам, но тук не е така. Музиката наистина е страхотна те и в ОЖ си я подбираха внимателно. Христина е симпатична жена стройна, но големи демонстрации на тЕло. Сега забелязах, че носът ѝ почти като на Темелкова и ми пречи да я харесам напълно в лице, но е ефектна.Така си и помислих, че детето ще я хареса- кръвта вода не става, тегли го към нея. Рачков не ме дразни само видях, че е пуснал коремче. Последно в Капките винаги е бил най-слаб, а и с тези млади булки с които се занимава.. трябва да се стегне
 хаха.
Абе става за неделя вечер в тези студове и вкъщи пред тв.

# 134
  • Другата България
Аз го гледам назад, ама...не ми върви нещо.
Поведението на Ясенчо ме “очарова“, отношението му към “непознатата жена“ когато се блъсна в нея на улицата с колелото беше като на уличен гамен, диалозите между двамата/тримата/четиримата /с Надето, която подслушва с чашата на стената/ на моменти са ми абсурдни.
Христина Апостолова се справя неочаквано добре за момента.
Ще го гледам де, не се отказвам.

Едит.
Диалозите наистина са абсурдни, Надето и тате третират това голямо момче като някакво двегодишно бебе.
С глас се смях на суматохата, която настана след падането на “детето“ с колелото, какъв ужас!
Категорично ще гледам сериалчето като комедия.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 23:02 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт