"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 263
  • 413
  •   2
Отговори
# 135
Нещо не съм впечатлена. Ще му дам шанс още един епизод и ако продължава така, ще го зарежа. Не ми харесват актьорите много много, в т.ч. и детето актьор. Апартаментът е топ локация - гледа Катедралата.
И защо песните на много от българските сериали са на английски? Едни такива протяжни и лигави...писани на конвейр в някое малко софийско студио.
Само на Тревожност е на български и му отиват протяжните ноти.

# 136
  • София
Странен епизод, то още гледам, де. Както не искаше да я пуска у тях, реши, че може да я зареже с детето и да ходи да пие. 🙄

# 137
  • Галифрей
Изпуснала съм епизода. Заслужва ли си да продължа ли  да го гледам?

# 138
На мен епизода ми хареса, повече от първия. Ще се въздържа от хвалби, за да не се разочаровам от следващия, но тази вечер Христина Апостолова определено се представи добре в ролята на блудна майка. Янина Кашева към момента ме дразни най-много с играта си. Всъщност, абсурдно-комедиен подход към темата изобщо не е толкова зле.

# 139
  • София
Много слаб епизод. Няма за какво положително да се хвана.
Нещата не вървят на добре...
Милошев да си седи в НОВА и като цяло тези така типични за НОВА и bTV продукции ми се ще да стоят далеч от БНТ...

# 140
  • Враца
Много ми харесва. Хубави сцени, добре заснето, всичко им разбирам. Браво! Ще си го гледам!

# 141
Харесва ни, ще гледаме. Интересни ситуации. Къде смешно, къде тъжно. Има за какво да се замисли човек.

# 142
Много слаб епизод. Няма за какво положително да се хвана.
Нещата не вървят на добре...
Милошев да си седи в НОВА и като цяло тези така типични за НОВА и bTV продукции ми се ще да стоят далеч от БНТ...
Явно сега като е министър , БНТ го излъчват ?!

# 143
И аз се присединявам към феновете на сериала. На мен ми допада. Все пак това е сериал. Жалко е само излъчването, че ще по 1 епизод на седмица.

# 144
Янина Кашева си играе ролята чудесно. За мен вината е в сценаристите, а не в актрисата. Тя играе каквото й е заложено.

# 145
  • Димитровград
Няма как да дойде някаква жена и да подронва авторитета с пуканки и т.н. и да коментира как гледат детето. Сценарият им издиша. Беше много преиграно.
Иначе- винаги за бг филми.

# 146
За българските сериали - и аз съм почви винаги за. Обаче мнението ми за филмите е друго. Онзи ден на кино гледахме с компания “Без крила”, много слаб филм. Един от приятелите ми познава момчето, чиято история се разказва. Сподели интересни неща и дори те бяха по-въздействащи от филма. Като добавим и страшно слабата актьорска игра на Наум Шопов.

# 147
  • София
Няма как да дойде някаква жена и да подронва авторитета с пуканки и т.н. и да коментира как гледат детето. Сценарият им издиша. Беше много преиграно.
Иначе- винаги за бг филми.

Точно. Сценарият издиша. Най-точното определение за мен. Grinning

Eee, на мен много ми хареса пък "Без крила".

# 148
Може пък да става за гледане. Втори епизод ми хареса. Апостолова не играе никак зле.

# 149
  • Галифрей
За българските сериали - и аз съм почви винаги за. Обаче мнението ми за филмите е друго. Онзи ден на кино гледахме с компания “Без крила”, много слаб филм. Един от приятелите ми познава момчето, чиято история се разказва. Сподели интересни неща и дори те бяха по-въздействащи от филма. Като добавим и страшно слабата актьорска игра на Наум Шопов.

Не и съмнявам. Знаех си аз че филмът ще е такъв, правилно съм избрала да не го гледам.
Не съм гледала снощният епизод мързи ме да го търся. Ще изкачам да качат повече  епизоди. Ех почва  да ми липсва Вина.

Общи условия

Активация на акаунт