"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 198
  • 413
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Да, обърках децата, моя грешка.

# 61
На Христина Апостолова не й отиват такива роли … мъжкарана е , няма я женствеността.

# 62
Върнах си го сега да гледам, забравих снощи. Веднага ме издразни това дете набедено за актьор, аман от тия протежета на мама и тати детето, то не става за актьор ,ама те го тикат . Мънкаше в ОЖ , години по-късно абсолютно същото.

# 63
Момченцето, което играе Ясен, съм го гледала в "Откраднат живот" и още там не представляваше интерес за мен. Казвам го, защото има доста деца от киното, които наистина са чудесни. Но по някакъв начин той не ме грабва.
Рачков за мен е сред най-неприятните образи в българския шоубизнес. Просто е абсурден, никога не ми е забавен, не мога изобщо да го взема насериозно и като актьор. Нямам никакво обяснение защо има толкова почитатели. До средата беше в типичния лигав и просташки образ, но след това някак успя да ме убеди, че може да бъде и сериозен, след като си даде сметка, че Руми държи по някакъв начин на него и й писа, че ще я запознае утре с Ясен.
Рая Пеева не ми харесва като игра тук, иначе в някои сериали съм била много впечатлена от играта й.
Янина Кашева ми хареса, тя винаги ми харесва, което важи и за Васил Банов, който е в ролята на директора.

# 64
Коко беше синът на Рачков в ОЖ, а този-синът на Милошев  се казваше Пепе (и беше много сладък) в сериала. Учудена съм, че големият син го няма в продукцията, може да не го влече вече актьорството.
Синът на Рачков и Христина е студент във Франция, затова не участва. Но не знам кога е сниман сериалът, защото в момента Петър Милошев е по-висок от Рачков Grinning

# 65
  • Галифрей
Миналата година е снимам.

# 66
Той и синът на Рачков не го бива за артист,дано го е разбрал овреме  . Сигурно има 100пъти по-талантливи деца, ама що да търсим като може да уредим нашите 😏

# 67
Ето например децата от Татковци-момченцата са много талантливи. Нива над тези двамата, а и над дъщерята на Алек Алексиев - която също упорито тикат. Но хайде деца са можем да им простим. Най -талантливото детенце за мен е Мартин, главна роля в Роналдо, Румбата и аз.

# 68
Сега пък било проблем, че е само 1 епизод на седмица. Laughing Ами ако изключим няколко платформички през последните 8-10 години и сапунените сериали, всички други през цялата 80-годишна история на телевизията са се излъчват/ха веднъж седмично.

Това е много по-добре за сериала, защото позволява да попие в съзнанието на зрителя и да му позволи да мисли за него за по-дълъг период. Не случайно и доста от платформите взеха да обръщат палачинката и почнаха наново да пускат сериали на части или епизод по епизод.

Съвсем различно е сега ние да имаме 1 седмица да дълбаем и спекулираме за сюжета на сериала, и съвсем друго да ги бяха изтипосали наведнъж сезона и да го сдъвчеш за 8-10 часа и после чао към следващото "бързо ядене". След като 3 месеца мислиш и се вълнуваш какво ще стане по-нататък ще допринесе за много по-голямо въздействие на сериала.

# 69
Хем разбирам БНТ, хем смятам, че ако си направят сайта като Нова плей и БТВ плюс ще бъде само в техен плюс.
Те си имат БНТ Плей, но там не са качили първия епизод все още
https://play.bnt.bg/subcategory?page=1&subcategory=1
В петък или събота сигурно ще го качат в тубата.

Хубаво е, че сте намерили епизода в dailymotion, удобно е за тези, които гледат в чужбина.

# 70
В Тревожност участваха няколко дечица от театрална школа, които се справиха прекрасно.
Но у нас е прието децата на актьорите да са абонирани, без значение имат ли талант

# 71
  • Галифрей
Ето например децата от Татковци-момченцата са много талантливи. Нива над тези двамата, а и над дъщерята на Алек Алексиев - която също упорито тикат. Но хайде деца са можем да им простим. Най -талантливото детенце за мен е Мартин, главна роля в Роналдо, Румбата и аз.
Да така е ама Кики (аз така свикнах да й викам) тя си играеше прекрасно. Едни от най-любимите ми сцени в сериала бяха с нейният тв баща ❤ Тя определено си има талант.  Аз много харесвах децата в сериала, без тези на Радо.
Но тук в този сериал туй дете син на хората от сериала , добре прощаваме за мрънкането ама поне така малко някаква емоция да показваше. Той сякаш играеше,че е на 4 и му е скучно.

# 72
Хареса ми пилотния епизод, сериалът върви леко, но в същото време разкрива много сериозни теми. Ще ми е интересно какво ще се случи в следващия епизод и предполагам, че тогава ще стане ясно какво е направила майката на Ясен, за да бъде обявена за мъртва.

# 73
  • Другата България
Blush
Не мисля, че някой 6 дни в седмицата ще мисли само за тоя сериал и ще му позволи да “попива“ в съзнанието му.
Да не говорим за три месеца.
Той не е от ранга на “Братя“, или “Под прикритие“, или “Дяволското гърло“, или дори “Вина“. За мен, ако не е темата тук директно го забравям, до следващия ден, в който мога да си пусна следващия епизод. От колеги и приятели за момента няма ентусиасти, които да го гледат, дано това се промени, за да има с кого да го обсъждам.
В тази връзка и за мен веднъж седмично е малко. Можеше поне два пъти да е - събота и неделя.

# 74
Оставя ми лош вкус това, че в сериала са набутали рода, бивши, настоящи и т.н. Обаче от друга страна може пък да е интересен за гледане и актьорите да се справят с играта.
За момента Ясен и майка му не ми харесват като игра, но Христина Апостолова не ми хареса нито в "Дяволското гърло: Есента на демона", нито в "Столичани в повече". Намирам я за слаба актриса и имам чувството, че е в сериала само заради връзките й.

Ако имаше още един епизод в средата на седмицата, щеше да е много по-добре. За мен "Вина" беше сериал на много високо ниво, както и "Под прикритие", те действително държаха зрителя под напрежение цяла седмица, но тук изобщо не е така и не мисля, че сериалът ще достигне такива измерения като споменатите два, че да седим в неделя с нетърпение в 9 пред телевизорите.

Общи условия

Активация на акаунт