"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 130
  • 413
  •   1
Отговори
# 45
На комедиантката.

# 46
е как комедиантката - тя не беше ли една едра жена?

# 47
  • София
Психоложката е.

# 48
Ооо, да! Нея я бях забравила.

# 49
Не намирам сериала, явно ще трябва да чакам до събота. Хем разбирам БНТ, хем смятам, че ако си направят сайта като Нова плей и БТВ плюс ще бъде само в техен плюс.

# 50
С доста смесени чувства съм след епизод 1.
Точно такъв си го представях Рачков в живота му извън актьорството и съответно успя да ме подразни.Simple Smile Но пък се справя прекрасно със "себе си".
Не ми се връща, поправете ме, ако греша, на 11 години ли трябва да е хлапето?

# 51
Ооо, да! Нея я бях забравила.
Тя има говорен дефект или нещо друго, но имаше неща,   които не ѝ разбирах

# 52
  • София
Да, на 11 г. е в сериала.

# 53
  • Другата България
Да дам и моите 5ст.Мога да кажа,че ми хареса.В началото реших,че ще е тегава драма-страданието и самотата на детето,а като дадоха и Кашева с нейният кахърен вид..Но се раздвижиха нещата със завръщането на блудната майка.Бяха забавни как се биха и целуваха по стълбите.И тя една глава над него,каква ли двойка са били в реала Simple SmileШегувам се,ясно е че за връзка и брак някакви външни несъответствия са най-малкият проблем.
Рая играе горе- долу,но по ягодите какъв е този вид?!Какво е направила с косата си,има толкова амортизиран вид,на някоя дърта бръмчалка в пенсия.И с този глас на пушач изобщо не ѝ отива такава благородна професия,учителките са скромни,мили и тн.Тази прилича на харпия,а беше толкова красива.Рачков може да е всякакъв,но е добър актьор и смятам,че се справя прекрасно.Хлапето не е много талантливо ,но си го тикат още от ОЖ.Ще има май и забавен елемент.Такова нещо ми се гледа,но и аз да помрънкам,че много рядко го излъчват.
Току що изгледах епизода и съм едно към едно с горното мнение.
Предимството да гледаш с интерактивна ТВ освен скипването на рекламите е и това, че някой вече е изказал твоите мисли. Blush
Харесвам Рачков, и в този сериал прави поредна добра роля. Засега, знам, че е рано, но според мен ще е в силата си през целия сериал. Първоначално обаче реших, че гледам някой нов епизод на ОЖ, Коко е много пораснал, и продължава да не показва кой знае какъв талант, мрънка, мънка, но пък се старае, а и е дете на продуцента. Д-р Кръстева е остаряла, а Д-р Мазов е сменил амплоато /така много повече му отива/. Joy
Единствена забележка, за момента - Христина Апостолова някак не ми се “връзва“ за ролята на майката, на прима виста се зачудих и как са били двойка с Рачков в реалния живот. В “Дяволското гърло“ направи добро представяне, да видим тук как ще бъде. Може да си променя мнението.
детегледачката е Янина Кашева
Калина - Недиляна Павлик
на IT специалиста /Христо Пъдев/ гаджето - Радостина Ганева

и Ралица Туджаро, но не знам коя роля играе в сериала
Скрит текст:
Психоложката.

# 54
  • Галифрей
Съгласна съм и това си мислех същите неща. Сега като се замисля вярно 1/2  част от каста от ОЖ 😁Аз не съм го гледала така й не се насилих да го направя. Въпреки,че част мой любими артистите играят там. Тя майка ми го гледаше и ми го разказваше  и аз бях “ А не мерси” 😃 Но както й да е.
Чудя се каква майка е тази тъй да си зарежи семейството и изведнъж цъфне след толкова години все едно нищо не е станало? 🤨

# 55
Аз пък се чудя при наличие на баби, дядовци, лели, стринки, колеги, съседи, как успява да заблуждава детето толкова години, че майката е умряла.

# 56
  • Другата България
Доколкото разбрах, не са били женени.

# 57
Пускам линк, намерих епизода тук, ще го изгледам сега и ще коментирам вече по същество с вас.

https://www.dailymotion.com/video/x9bvfyo

# 58
Коко беше синът на Рачков в ОЖ, а този-синът на Милошев  се казваше Пепе (и беше много сладък) в сериала. Учудена съм, че големият син го няма в продукцията, може да не го влече вече актьорството.
Тази колежката, която опитва да забраменее е жена на Моньо ли? А той е режисьора или..?

# 59
Моньо е собственика на заведението, в което правят стен ъпа. Жената с теста за бременност е неговата жена.

Общи условия

Активация на акаунт