"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 131
  • 413
  •   1
Отговори
# 30
  • Галифрей
Съгласна съм че синчето не играе добре толкова може ся. Ама нали играе с майка си 😁

# 31
До края на сериала ще се научи Wink

# 32
  • София
Раздвоен съм, но все още е рано за по-крайни оценки.

Плюсове:
Играта на Рачков, динамиката, времето минава неусетно, чува се какво говорят, добра операторска работа

Минуси:
Актьорската игра като цяло без Рачков, като особено в детето няма никакъв живец и дори и това да е търсен ефект, то пресъздава мъката по майка си (което е малко странно след като не я познава) доста нескопосано, а и това мънкане под носа, тц.
Комедия ли е драма ли? Тематиката е доста сериозна, но явно ще ни е предоставям в един комедийно-фарсов жанр, защото не е нито едното, нито другото.

Героинята на Рая Пеева изглежда искрено харесва героя на Рачков, държи се много мило и със синът му, а и има много хубава професия, но по всичко изглежда, че завърналата се ''майка'' (не случайно слагам кавичките) ще им разбие нещото като връзка, защото няма да се изненадам ако се 'преоткрият' двамцата на финала като на филм.

Иначе сериала за момент ми заприлича на Крамър срещу Крамър, разбира за Бога не правя никакво сравнение с тази класика, просто тематиката е сходна, но тук ще има някакви ситуационни хуморески явно...

# 33
  • Враца
Петър Милошев, колко прилича на майка си. Simple Smile Играе си добре, на моменти лоша дикция.
Харесва ми се риала, задържа вниманието ми , Рачков за мен играе прекрасно. Heart

Започвам да се ядосвам, когато сериалът е един път седмично, но то, това е всеки път.

# 34
До края на сериала ще се научи Wink
Е, колко пък ще се научи,
Той беше и в предния сериал на тати и мама?!
Иначе много прилича на майка си, и по прегърбената стойка най-вече …

# 35
За съжаление не, нямам опция за връщане в телевизията. Търсих епизода, не го намирам все още.

Мисля, че БНТ правят наистина хубави продукции и затова искам да го гледам, макар да имам непоносимост към Рачков.

# 36
Учудващо за мен, понеже Рачков ме дразни, ми хареса. И Райчето и Рачков, и детето си играха добре.
Лошото е, че по един епизод на седмица е малко.

# 37
БНТ винаги пускат сериалите си по един епизод на седмица.

# 38
Знам, знам, пиша ако чете някои от програмните директори.
Евентуално. Надали нещо ще променя, де.

# 39
За съжаление няма да го променят, още от годините на “Под прикритие” зрителите негодуват срещу това.

# 40
Да дам и моите 5ст.Мога да кажа,че ми хареса.В началото реших,че ще е тегава драма-страданието и самотата на детето,а като дадоха и Кашева с нейният кахърен вид..Но се раздвижиха нещата със завръщането на блудната майка.Бяха забавни как се биха и целуваха по стълбите.И тя една глава над него,каква ли двойка са били в реала Simple SmileШегувам се,ясно е че за връзка и брак някакви външни несъответствия са най-малкият проблем.
Рая играе горе- долу,но по ягодите какъв е този вид?!Какво е направила с косата си,има толкова амортизиран вид,на някоя дърта бръмчалка в пенсия.И с този глас на пушач изобщо не ѝ отива такава благородна професия,учителките са скромни,мили и тн.Тази прилича на харпия,а беше толкова красива.Рачков може да е всякакъв,но е добър актьор и смятам,че се справя прекрасно.Хлапето не е много талантливо ,но си го тикат още от ОЖ.Ще има май и забавен елемент.Такова нещо ми се гледа,но и аз да помрънкам,че много рядко го излъчват.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 10:20 от *Амбър*

# 41
  • София
Не беше зле първи епизод. Не харесвам Рачков, за мен е лигльо и не мисля, че ще се справи със сериозна роля. Хлапето наистина много мрънкаше, но се старае. Рая Пеева ми хареса, ролята ѝ пасва. Много харесвам Ириней Константинов и се надявам да го дават повече. Предполагам, че сериала ще има висок рейтинг, основно заради Рачков. Хората явно го харесват.

# 42
С тия ниски мъже... смЕх под масата

# 43
  • София
А коя е актрисата която играе Калина? Тази с къдравата коса. Не ми е позната.

# 44
детегледачката е Янина Кашева
Калина - Недиляна Павлик
на IT специалиста /Христо Пъдев/ гаджето - Радостина Ганева

и Ралица Туджаро, но не знам коя роля играе в сериала
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт