Номинации за "Златна малинка" 2024г.

• 4 809
  • 77
  •   1
Отговори
# 75
Това красиво оформено издание на “Изгубената книжарница” и мен ме изкушаваше, но прочетох разни отзиви за нея преди да реша дали ще я вземам (след като с някои доста хвалени книги добих неприятен опит, се опитвам да отсявам внимателно какво ще добавям в личната библиотека) и някои от тях ме отказаха, изглежда за добро.
Нямам против самото оформление с порезки, има много красиво представени книги - и корица, и порезки, обаче за мое съжаление това, което се предлага на нашия пазар (с някои изключения) отива повече в графа роментъзи, а там имам неприятни впечатления от една много харесвана книга и тези книги заобикалям само вече и по оформлението - като знак за мен “не пипай тези книга”.
Оказа се, че почти във всички случаи, когато съм имала колебания не са били случайни, а отзивите в ГР с една * най-добре са ми давали представа дали правилно съм се насочила.
 Все пак - трябва да отбележа, че читателите сме различни, това което на мен не ми допада, за други читатели може да е супер, но със сигурност само на мнения и препоръки не разчитам, търся и откъс, защото понякога само с първите изречения мога да преценя дали ще искам да чета дадена книга. Семплият изказ би могъл да бъде ефектен в някои случаи, но за съжаление за коментираните горе книги никак не съм убедена, че попадат в такава извадка.

# 76
  • София
Благодаря за отзивите за "Изгубената книжарница". Естествено, и аз като вас се изкушавах, но вече ще знам да не си харча парите.Smiley

beach_please, аз пък през 2024 г. се зарибих по поредицата за "Тъкачната вила". Smirk Увлече ме като сериал. Добре е написана. Впрочем, в следващите книги историята се усложнява. Става за приятно прекарване на времето.

# 77
Аз четох малко тази година, но и моята малинка е за "Терапията" на Фицек.

Общи условия

Активация на акаунт