Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Моята калпазанка е сополива ... сряда вечерта беше горе долу положението,четвъртък бяхме на консултация пак биваше..но четвъртък вечерта ад,запушен сумти,после тече като чешма.
Каката беше болна сиг от нея.
Зъби няма.
Бели постоянно прави ето сега разсипя чипса на сестра си ....докато се обърна и белата е готова.
Онзи ден точно ще излизам,баща й говори по тел нашата налапала някакво парченце от найлона на носни кърпички (аз уж гледах нищо не видях)...започна да се дави 😶беше страшно докато го изкара.😶

Всичко което види на сестра си построено или прибрано ходи и разхвърля.....

От 20.02 прави сама крачки смисъл пуска се и като пате 2-3 крачки сама 🎉

# 721
Моят син много обича да си играе с найлонови торбички и пликчета Grinning За сега не е слагал в устата,но не се знае

# 722
И моето бебе много обича торбички. Слагам й ги на краката и голяма забава. Гледам я да не налапа или скъса нещо. Също така пластмасови бутилки, кабели, домашните ни чехли и всичко различно от играчки.

# 723
Стават все по-големи калпазани. Моята беба пълзи назад и се търкаля и така обикаля цялата стая. Не пълзи нормално, нито се изправя сама. Ама пък всеки ден по някоя нова магария. Сега се е научила да застава на ръце и крака и се клати. Представям си какво ще става като проходи Joy
Обича шумолящи неща, които вдигат шум. Примерно кутийка с дъвки и да дрънка…

На всички ли децата им пълзят и се изправят вече? Само моята мързеланка…

# 724
  • София
И моето момче обича пластмасови шишета. И дистанционни И изобщо всичко различно от играчките му.
Попара хапва, но не му е любимото. Правила съм и с вода и с чай. От ДМ сме взели някакви бебешки чайчета. Хапва, но не с кеф. Simple Smile
И Гоги застава на ръце и крака и се клати. Пълзи и се върти като пумпал. Smiley

# 725
Моята слага всичко в устата и е много опасно не мога да се обърна

# 726
С този чай ли правите попара?
Скрит текст:

# 727
  • София
Нашите чайчета са тези:
Скрит текст:

# 728
Сега се е научила да застава на ръце и крака и се клати. Представям си какво ще става като проходи Joy

Това движение е предвестник на пролазването. Ани го правеше месеци, включително в съня си когато се обърне по корем започваше да се клати. И тогава бях чела всъщност какво е и защо го правят.

От Коледа пълзи и се изправя, от 2-3 дни започна да се пуска без да го осъзнава и прави и по 1-2 крачки.

# 729
Момичета, дайте съвет за месните пюрета. Давам му заготовка пилешко на Пласмон - пише 30% пилешко, оризово брашно и вода. Бурканчето е 80гр.. та половината бурканче ли да му сложа към зеленчуковото пюре според вас?

# 730
Аз слагам половин бурканче.

# 731
  • София
аз слагам цяло

# 732
Аз до сега едно бурканче на Плазмон го делях на 3. Нали между 6 и 8 месеца месото трябва да е 20 гр или 10% от порцията. Та моята математика каза: делиш на 3 😃 Утре става на 8 месеца и смятам да й вдигна грамажа на 40 гр и ще давам тогава половин бурканче. Цяло според мен е много.

# 733
Саши е същата работа. Любими предмети са: една духалка (по-скоро кабела и), чехлите ни, найлонови торбички и да блъска вратичката на един от шкафовете ни.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 16:59 от MonikaMM

# 734
Луиза по Коледа пролази, сега се изправя, но още не е стабилна. И тя обича кабели, кашони и кухненски пособия, всичко но не и играчки 😅.
Сега иска само да се катери по всичко, най-вече по мен.

Общи условия

Активация на акаунт