Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 317
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, моята госпожица има крусти по главичката. Появиха се от месец някъде. Не са кой знае какво, сега й натрих косичката със шампоан и изреших с гребенче, но само леко ги разчоплих. Може ли да препоръчате нещо, че падат като леко ги натисна с нокът, но не ми се иска да я чопля. Така започнаха да изглеждат като пърхот.
Скрит текст:

# 31
И моята е с крусти от бебе (🤣🤣🤣 все едно сега не е). Мазах с Биодерма - пълен боклук. Сега мажа с кокосово масло по препоръка. Падат по малко, но често забравям да я намажа преди баня, за да постои малко. Някой, ако се включи с друго съвети, ще е супер.

# 32
Момичета, моята госпожица има крусти по главичката. Появиха се от месец някъде. Не са кой знае какво, сега й натрих косичката със шампоан и изреших с гребенче, но само леко ги разчоплих. Може ли да препоръчате нещо, че падат като леко ги натисна с нокът, но не ми се иска да я чопля. Така започнаха да изглеждат като пърхот.
Скрит текст:

Малкият имаше много крусти. Преборихме ги с шампоана против крусти на Мустела и след това или кремчето на ducray против крусти, или олиото на colief. После разресвам с гребенче и мека четка.

# 33
Присъединявам се към препоръката за шампоана на Мустела против крусти. Има и кремче от серията.

# 34
Много благодаря, ще мажа и аз с кокосово масло, че имам цял буркан в хладилника и ако не стане ще взимам шампоана на Мустела. А вие колко често къпете косичката? Педиатърката ми каза един път седмично, но аз я мия по-често.

Между другото в пюрето на Хип с кайсии също има захар, не знам дали е коментирано. Днес подреждах пюретата вкъщи и се зачетох. А бях и в ДМ, четох етикетите и в тяхните плодови е отбелязана захар.

# 35
  • София
И Гого имаше много крусти. Преборих ги с кремчето на Мустела. После с гребенче внимателно ги свалих.
И аз забелязах, че в пюрето кайсия на Хип има захар. И в синята слива. Сини сливи без захар има на Бебелан и Био Нино. Взела съм вече.

# 36
Аз мия тялото и косата на 3-4 дни. Кожата й е суха и с честото миене може още да я пресуша. Дупето всяка вечер, наакано дупе също мия и по 3 пъти на ден, ако се случи.

# 37
И ние имаме крусти. Как се маже това кремче на мустела? Преди баня трябва да престои ли?
Ние мием главичката през ден.
И да се похваля изби ни първото зъбче Blush

# 38
Кремчето на Мустела се нанася на скалпа с масажни движения и се оставя през нощта, като се измива на следващия ден. Аз понякога го мажа няколко часа преди да му мием косата или сутринта и го оставям така през деня.

# 39
Не мога да помогна и двете ми деца са нямали крусти, поне засега малката няма.....
Взе да прави номера освен,че й се гадеше от някои пюрета сега взе да стиска уста,голяма маймунка 🤷
Не мия главата всеки,а веднъж два пъти в седмицата.
Днес ще дам риба да видим....😄и взех една овесена каша, чакам да минем док другата седмица да ми разреши да почваме глутен.

# 40
  • София
Аз го намазах и го оставих няколко часа. После минах с гребен. Вечерта му измих косичката. Почти всичко падна. На другия ден повторих и се изчистиха напълно.
Къпя го веднъж седмично. Той обича, но кожата му е много суха. Дупе мия по няколко пъти на ден. Както и лицето и подмишничките.
И Гоги има зъбче. Simple Smile

# 41
Аз тялото мия всяка вечер, дупето когато се наака. И моята госпожица е с много нежна кожа, използваме Клоран измивно и лосион и сме доволни, преди това на Бебо.

# 42
Сьомгата на Био нино се хареса

# 43
И ние с първи зъб. Другият се вижда, така че го чакам до няколко дни.

# 44
Сьомгата на Био нино се хареса
И аз мислех вчера по случай празника да дам риба за първи път, но педиатърката ми каза да изчакам. Каза ми към 7 месец, че мога да започна с каша с глутен, да добавям обезсолено сирене или извара, мога и свинско да давам. Аз мислех, че свинското се въвежда доста по-късно, след телешко и риба. Ще видя дали ще я послушам. Аз си се водя по Зоя. 😅❤ Иначе пюретата на Био Нино и на мен ми харесаха като консистенция, това което взех и с хубав състав ми се стори.

Общи условия

Активация на акаунт