Пловдив - 9

• 24 177
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Лелееее, за един месец - две теми, браво на вас, пък аз изоставам с графика... Embarassed
Така е, като бях на море при мама... Sunglasses

# 211
  • Пловдив
Малей........срам Embarassed....ама който не чете какво пише/най-вероятно съм имала на впредвид 20 по 5,ама при тая лудница около мен....искренно се надявам мама и тате да не ме бият следващия път като се видим....пък аз поне ще имам повод да почерпя като извинение за глупостта дето съм я написала/

Люба, ние те разбрахме мила ...   bouquet .. нали се печем на един огън  Hug Heart Eyes

# 212
А честит ти и рожденник. Много да те обича и да те глези Simple Smile
Момичета да ви се оплача. Днес цял ден дремах в къщи. От сутринта нямахме ток и съответно няма асансьор. А от 3 етаж количката не мога да я сваля без асансьор и цял ден си седим с малкия шушул на терасата Sad
Сега дойде ама вече е късно за разходка. Дано утре да си наваксаме.

# 213
Ние сме до бившия Белите Брези. ........ Аз така или иначе обикалям много Simple Smile
Бебешок-и ние сме там....стига да не пречи,че съм с двамата  юнака и обикновенно говоря малко на по-висок тон от нормалното Embarassed....пък и също много обикаляме...така,че ако ни разпознаете-обедете се/аз съм с лятна триколка в сиво и зелено-с надпис отпред"Аз подкрепям кърменето" и с тригодишен батко с дълги руси къдрици..../

# 214
Люба никакъв проблем. Вече ще се оглеждам за вас на градинката Simple Smile Пък някой път може и да се уговорим за срещичка направо. Ние сме със синя количка с розови ивици на гюрука.

# 215
Здравейте  bouquet
Вчера се запознах с Dianadimitrova и нейното съкровище Мария
ето една снимка на сладурчетата ни Heart Eyes

Мими е с бибката,а Ани с шапката Grinning

# 216
Много са сладки двете принцески. За днес има ли някаква уговорка ???

# 217
Зори, добре че цветето оцеля Laughing Laughing Laughing
Сега ще сваля снимките и ще кача няколко. Целувки на малката Ани. Heart Eyes

# 218
  • plovdiv
Здравейте мамчета,аз също съм пловдивска мама.Живея в Коматево.Има ли мами от там,ако няма имате ли познати които живеят там.От скоро съм там и ще се радвам да се запозная с други мами.Лек ден на всички

# 219
  • Пловдив
Може да ме впишете и мен вече не като бъдеща мама, а мама на бебко Самуил. Роди се на 19.04. в 3,10 ч.

Ники, малко със закъснение, ама имам оправдание  Laughing. Да ти е жива и здрава Ани, много радост и усмивки й желая! А на таткото много късмет, здраве и все така грижовен към своите три прекрасни момичета!

# 220
  • Пловдив
Честито!  bouquetДа ти е здрава рожбата и много радост да Ви носи!

# 221
  • Пловдив
Може да ме впишете и мен вече не като бъдеща мама, а мама на бебко Самуил. Роди се на 19.04. в 3,10 ч.

Ехееееееее Гери, честито  bouquet  bouquet  bouquet
Да сте живи и здрави и да е много кротко бебче Самуил   Hug Каката да помага и да се гледате лесно и приятно!!!

Моята сестричка също е родена на тази дата Wink

# 222
  • в Низината
Здравейте от мен! На рожденничката Ани - Честит рожден ден  на патерица   bouquet, а на новата- стара мама Гери - Честита рожба!
Да са много здрави, жизнерадостни и палави дечицата и на двете ви!   bigdance2

# 223
  • Пловдив
Мамо Гери, да ти е живо и здраво момченцето!!! Много да те слушка и да те радва !!!  Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря още веднъж на всички за пожеланията и към нашият тати   bouquet

# 224
Здравейте момичета,
извинявам се че така ви навлизам в темата, но ако можете да ми помогнете, налага ми се да пътувам от Силистра за Пловдив, и ми трябва дякъква връзка пловдив-русе или Пловдив-Варна като второто е за предпочитане!Та въпрос и е да ми кажете има ли такива линии и тел да званна да питам за разписани че ми е спешно, трябва в петък сутринта да съм в пловдив!
Благодаря ви предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт