Отговори
# 105
Това е съвет на Хедра как да се приготвя АМ. За мен е малко трудоемко, защото не си представям по нощите да варя вода. Но все пак така е правилно

https://1naum.com/pravilno-prigotvqne-na-adaptirano-mlqko/

# 106
Момичета, на някоя случвало ли й се да се чувства така сякаш има температура - втрисане, отпадналост, тялото е топло, болки в костите. Меря - 37.2-37.3, което нали не е високо за бременна, но нямам никаква енергия и се чувствам болна Sad не знам дали има общо с това, но тази вечер заспах в 6 сутринта … дали е възможно от недоспиване?

При мен беше така онзи ден, само че с нормална темп. + сърбеж и сухота в носа и лигавиците.
Може да е моментно, пий чайче с мед, плодове, малко раздвижване може и да ти размине. Ако не, както мамите тук казаха биозин мама за да вдигнеш имунната

# 107
Нищо против Христина Янева и статията й, напротив. Ама…вряла вода в пластмаса по три пъти на ден за шише (средно) колко е ок и на колко често трябва да се сменят шишета, употребявани по такъв начин?

# 108
Нищо против Христина Янева и статията й, напротив. Ама…вряла вода в пластмаса по три пъти на ден за шише (средно) колко е ок и на колко често трябва да се сменят шишета, употребявани по такъв начин?
Мисля че 3-4 месеца? Хора, при мен започнаха тази вечер стабилно контракции, но още изчаквам, защото сякаш си мисля, че трябва да боли още повече… от 19:30 до 20:30 бяха през 5 минути и държаха всяка по 2-4 мин ( но не боляха толкоз), в момента лежа и е по-добре, но пак ги имам, по-рядко, но малко по-болезнени… Да видим дали няма да дойде някоя party mouse тази нощ на 8-ми декември Simple Smile или пак всичко ще се размине…

# 109
Ооох Мо и аз чакам. Предните дни ме спукаха контракции, днес две три силни и туй то. Полу паднала тапа и 4 см и няма Никой. Одеве се шегувах с ММ да помогне малко, ама страх го било… и му било жал за детето 😂😂
Всяка нощ правя разходки около блока, без успех 😒 Не искам да раждам на Коледа, искам да съм си у дома за празниците с бебо. Ама… кой знае
Иначе постоянно имам усещането, че ми се ака, което значи, че бебето е ниско и няма мърдане…. Но явно латентната фаза ме държи

# 110
Стискам палци, ако е дошъл момента, всичко да мине бързо и безболезнено и при двете! HeartHeartHeart С моята мързеланка пращаме прегръдки и положителна енергия! Two Hearts

# 111
Честно казано не зная, аз и предния път и сега препочетох стъклени за началото. Предполагам се има предвид този начин на приготвяне на млякото за възрастта на новородено и малко след това. Така или иначе от един момент нататък прекалено стерилна среда само изнежва организма. Аз не бях разбрала и стерилизирах дълго време по често от колкото трябва.
Но и за мен е малко прекалено. Това означава да не може никъде да се мръдне с детето. Аз взимах в термос вода за на вън, че и за през нощта да си имам топла вода.
Мо стискаме палци! Успех, момиче.

# 112
Вкъщи процедирахме с преваряване и после я оставяхме да изстине до 37 в стъклено шише. Затварях това шише и го държах на тази температура в нагревателя докато не ми потрябваше. Играх го и с разхлажнане и тестове, ама аз съм нетърпелив човек. Но нощем нямам нерви да ставам да валя и чакам да изстине. Бях толкова неадекватна и кисела.😄
Ще ползваме стъклени в началото Simple Smile

# 113
Айде честита ни световна титла по бокс на Кобрата и на всички наши малки бебоци, които се боксуват като за световно, но не излизат 😂😂😂😂. При мен всичко затихна отново… И днес няма да е… Лекинка! ♥♥♥

# 114
Мами, да споделя и моето щастие!
На 05ти след планово секцио се появи моя син Ивайло 🩵
Утре ни изписват и се прибираме у дома 🫶🏻

Пожелавам късмет и сладки бебоци на всички чакащи мами! Ще се справите! ♥

# 115
Честито, Кивии! Тъкмо вчера за теб си мислех, че беше споделила, че скоро е секциото. Да ти е жив и здрав Ивайло и много да ви радва! 🩵🥰 А на теб бързо възстановяване и много прегръдки с бебока! ❤️

# 116
  • Пловдив
Честита рожба, Киви ❤ Да е жив и здрав и да расте силно и щастливо дете!

# 117
Честит Ивайло!
Хедра я харесвам и аз , но това ми идва ....аз имам машина за адаптирано мляко и миналия път я спуках от ползване и сега я чака пак същото. Тя пуска първо вряла вода една част, дпбавяш млякото ( тук аз вярвам,че убива каквото трябва) и след това пуска останалата част от водата и крайния рвзултат е 37 градуса
 Има и как да си нагласиш мл и всичко. Супер удобно е. За навън и аз ходих с термос.
Мо, не е нужно да те боли....на мен нали ми предизвикаха раждането с окситоцин и трябваше да умирам от болка 😀😀 от 0 см разкритое до 5 не усещах нищо, после започна да ме боли наистина , но се понасяше. Но тогава си ми сложиха и упойката де. Миналия път пак с упойка раждах, като си беше спонтанно раждане с изтичане на води и тн - е,повече ме болеше 😉

# 118
Честито, Киви 💙 Да е жив и здрав Ивайло и да расте силен и щастлив.

# 119
Честит да е Ивайло ! Бъдете здрави ❤

Общи условия

Активация на акаунт