Отговори
# 90
И аз това обяснявах вчера на моя мъж. Викам му - това сигурно е последният ни петък без бебе и той - аз и другия петък ще съм без бебе и жена, още ще сте в болницата. 😃 Нали това, ако моята инатлива бебка си излезе поне на термина. Да не да се готвя от средата на ноември да раждам, а накрая да пренося...😃 При нас уж всичко е готово, ще си направя пак уикенд почистването и ще си чакам. Снощи имах силни болки в таза, гадни, остри, резки....малко се наплаших, че продължаваха по няколко секунди, ама при раждането ще са доста по-силни и постоянни, та ако така се усещат контракции...ами, стискайте ми палци. 😃

# 91
И аз това обяснявах вчера на моя мъж. Викам му - това сигурно е последният ни петък без бебе и той - аз и другия петък ще съм без бебе и жена, още ще сте в болницата. 😃 Нали това, ако моята инатлива бебка си излезе поне на термина. Да не да се готвя от средата на ноември да раждам, а накрая да пренося...😃 При нас уж всичко е готово, ще си направя пак уикенд почистването и ще си чакам. Снощи имах силни болки в таза, гадни, остри, резки....малко се наплаших, че продължаваха по няколко секунди, ама при раждането ще са доста по-силни и постоянни, та ако така се усещат контракции...ами, стискайте ми палци. 😃
Гледай и двете да не родим на 13-ти 😅😅😅. И аз поне от средата на ноември все раждам, ама явно ще си дойде на термина, или ще я пренося…

# 92
Ами аз така като гледам термините на първа страница уж ние с теб сме следващите, ама...😃😃😃

Ще е голям майтап да е на петък 13ти. 🤣 Те хората почнаха вече януарчета да раждат, ние още си чакаме. Ама няма проблем, просто децата са възпитани, искат да са на точната дата, ще се родят на 12ти....бързо, лесно и безболезнено. Знам си аз. Всичко ще е като по филмите. 😃

# 93
И мен ме бройте за тогава Stuck Out Tongue Дано издържа, чеее...

# 94
Ще. ❤️ След една седмица вече ще гушкаме бебетата. 🥰 Другите позитиви са, че ще пишкаме нормално, няма да имаме киселини, като мине малко време ще спим по корем...ще станем отново що годе нормални хора. 😃

# 95
Нашите явно са уставняци и си чакат датата децата Simple Smile) Ма кой е луд в тоя студ вместо да си седи на топло да излиза? Аз пия сега някакъв чай от акушерката за омекотяване на тъканите в “канала за раждане” 😂😂😂 и поръчвам коледни подаръци за мъжа ми и майка ми ( само с тях ще съм на Коледа). На майка ми поръчах един парфюм и едно червено портмоне от естествена кожа ( било на берекет с такова да влезеш в новата 2025-та)… а на мъжО един билет за мач на Реал, ще го придружим живот и здраве с бебето до Мадрид през месец май, ама няма да влизаме с него на стадиона, че 110 децибела са прекалено много за 5 месечно дете Simple Smile)).

# 96
  • Пловдив
Mo36, ние бяхме на мач на Реал, когато бях бременна в 5-та седмица 😂 Тогава се чувствах много добре, в 6-та вече бях парцал. Ако сте във фен клуба на Реал, билетите излизат почти без пари. Ние не бяхме и се изръсихме доста, за да са от официален дистрибутор.

# 97
Mo36, ние бяхме на мач на Реал, когато бях бременна в 5-та седмица 😂 Тогава се чувствах много добре, в 6-та вече бях парцал. Ако сте във фен клуба на Реал, билетите излизат почти без пари. Ние не бяхме и се изръсихме доста, за да са от официален дистрибутор.
Екстра, как да стана фен на Реал? Може ли онлайн да се регистрирам нещо или трябва едногодишна карта?

# 98
  • Пловдив
Имат Фейсбук страница, но за съжаление трябва да си поне 6 месеца член, за да има преференциална цена. Затова и ние не можахме да се възползваме.

# 99
Нещо друго, което доста нови майки не знаят или бъркат - първо се слага водата в шишето, после млякото. Ако измерите предварително млякото на прах и после долеете с вода не е същото.

И друго - дозатори за сухо мляко са супер удобни за през нощта и за навън. Струват под 10 лв.

# 100
Момичета не сте само вие с ослушващи се бебета и моята гугутка си седи на топло и вероятно ще я пренося. Направо толкова се изнервям вече покрай тая бременност, да се ражда и да приключвам. Невероятен сърбеж имам по цялото тяло, супер раздразнитела съм и без настроение,  горкото димочадие как ме изтърпява още не знам.

Подкрепям Джоли, дозаторите за АМ са супер удобни.

# 101
Момичета не сте само вие с ослушващи се бебета и моята гугутка си седи на топло и вероятно ще я пренося. Направо толкова се изнервям вече покрай тая бременност, да се ражда и да приключвам. Невероятен сърбеж имам по цялото тяло, супер раздразнитела съм и без настроение,  горкото димочадие как ме изтърпява още не знам.

Подкрепям Джоли, дозаторите за АМ са супер удобни.
Сиянче, ти пусна ли си едни изследвания при тези сърбежи, за да изключиш холестаза?

# 102
Не съм пуснала, но понеделник съм на лекар и ще ги тормозя.

# 103
Момичета, на някоя случвало ли й се да се чувства така сякаш има температура - втрисане, отпадналост, тялото е топло, болки в костите. Меря - 37.2-37.3, което нали не е високо за бременна, но нямам никаква енергия и се чувствам болна Sad не знам дали има общо с това, но тази вечер заспах в 6 сутринта … дали е възможно от недоспиване?

# 104
Ами..напълно възможно е. Мен ми е много тегаво като не се наспя. Пред раждане телата съвсем са изнемощяли. Аз се крепя тука с чай и инхалации.
И за нас е последен уикенд без деца и седнахме даже филм да гледаме. Не ми се подрежда вече...не ми се готви.

Общи условия

Активация на акаунт