Отговори
# 75
Някой с болка около седалището? Като ходя до тоалетна усещам някакво придърпване в дясно....между седалището и кръста. А сега така ме сряза там, че изпищях от болката. Беше моментно, но ужасно.

# 76
Момичета, нещо започва да ме сърби гърлото и да и е отпаднало, а имам планирано секцио за 19ти, ако изобщо издържим дотогава. Някоя от вас боледува ли и какво пихте 😐

# 77
Някой с болка около седалището? Като ходя до тоалетна усещам някакво придърпване в дясно....между седалището и кръста. А сега така ме сряза там, че изпищях от болката. Беше моментно, но ужасно.
Да и при мен е така, бебето слиза надолу явно Simple Smile

# 78
Момичета, нещо започва да ме сърби гърлото и да и е отпаднало, а имам планирано секцио за 19ти, ако изобщо издържим дотогава. Някоя от вас боледува ли и какво пихте 😐
Биозин мама пих и с ковид като бях и сега като ме дразнеше гърлото

# 79
Биозин мама по две хапчета на ден, гаргара със зехтин или с морска сол. Низита в носа.
Много чесън, лимони и мед.
И в момента ме боли гърло, това е студеното време и мръсния въздух.

# 80
Здравейте бъдещи и настоящи мами. Подарявам 11 свещички Профенид, които са със срок до края на месеца. Вършат чудесна работа след раждане. Ако някой ги иска, нека ми пише. Леко и безпроблемно раждане на всички.

# 81
На мен днес ми потече носа, изсъхнала ми е лигавицата същевременно и много ме дразни нос и валко гърло. Почнах инфлуцид и вит Ц. Личната рече Анирон може също, ама го пих допреди 2 седмици и ми писна от тоя аверон. Да задържи госпожицата ден два с раждането, че хич не ми се мисли със запушен нос и главобол как ще раждам. А и кръвното днес ми се вдига до 120/130 😵

# 82
  • Пловдив
Момичета, този месец има петък 13-ти 😄 Да видим дали някоя ще го нацели 🤣

# 83
Момичета, този месец има петък 13-ти 😄 Да видим дали някоя ще го нацели 🤣
Да, това е денят след термина ми… Дано не го нацеля! 😂😂😂

# 84
На мен днес ми потече носа, изсъхнала ми е лигавицата същевременно и много ме дразни нос и валко гърло. Почнах инфлуцид и вит Ц. Личната рече Анирон може също, ама го пих допреди 2 седмици и ми писна от тоя аверон. Да задържи госпожицата ден два с раждането, че хич не ми се мисли със запушен нос и главобол как ще раждам. А и кръвното днес ми се вдига до 120/130 😵

Ако имаш предвид Авион рапид, до колкото знам не е подходящ при бременност

# 85
Някой знае ли каква е ралзиката между самостоятелна стая и самостоятелна ВИП стая в Шейново? Цената е 70 срещу 140 лева. Никъде не пише в сайта повече инфо. Аз съм лежала в Рискова бременността и имаше едно крило със самостоятелни стаи за родилки с обща баня, което ако се води ВИП 😀 Не знам.

# 86

Ако имаш предвид Авион рапид, до колкото знам не е подходящ при бременност
Подходящ е

# 87
Ние прекарахме първата си нощ вкъщи и беше перфектно. Имахме малък проблем с храненето само, защото в болницата свикна с биберон с широка дупка и сега с неговото шише се задави. Надявам се бързо да свикне.
Аз се възстановявам бързо. Боли ме гърба много, защото съм меко прегърбена заради операцията.

# 88
Как сте в студения съботен ден?

Мен ме удари реализацията, че това е последният ни уикенд без деца. Другата седмица ми е секциото Grinning Докато съм в болницата, мъжът ми ще има задачата да оправи апартамента за бебето, защото не сме готови с абсолютно нищо. Разбирайте - още не сме пускали и пералня за бебето. Днес поне ще пуснем някакви дрешки. Също и решихме да купим сушилня, та ММ и приятели ще имат бойната задача да я пренесат и инсталират, докато ме няма.

# 89
Сушилнята е едно от най-хубавите неща ако имаш бебе Simple Smile

Да си знаете…

Общи условия

Активация на акаунт