Следя тази и други темички, свързани с бременността, от самото начало, но само ви четях и някак все отлагах присъединяването си към вас. Трябва да знаете, че темата е страшно полезна и съм сигурна, че така, както аз само инкогнито ви "шпионирах" през цялото време, така и други срамежливи бременни точно тук са намерили отговори на въпросите си, успокоение за притесненията си и виртуална подкрепа, когато са имали нужда от такава. Благодаря ви за всичко, което споделяте - опит, мнения, тревоги, неволи... Наистина нямате представа каква сила сте.Честито на всички майки, които вече гушкат декемврийските си бебета! Съпреживяла съм историите на всяка една - и съм се притеснявала, и съм се радвала заедно с вас. Бъдете здрави - вие и бебчетата ви! А на тези, които все още са в очакване на малкото си голямо коледно чудо, пожелавам сила, кураж и бъдете сигурни, че всичко ще е наред!
Иначе, макар и закъсняла, се записвам в темата с термин 31 декември, очакваме момченце. Някак предполагах, че по-рано ще се появи юнакът, но засега се е настанил удобно и няма никакви признаци, че скоро ще излиза.
И ето - първото ми мнение вече е факт. Не било толкова страшно.
Като ви чета и виждам въпреки мъките колко сте щастливи, ми давате кураж
Елена от Троя е готова днес следобед да си иде вкъщи оцеляла след 40-часов родилен маратон !