Отговори
# 630
И аз не знам вече. На 16-ти се роди, май се води 7-ми. Нямаме, само ми казаха да си купя някакъв за мен...

# 631
Джи, по принцип е нормално, първата нужда ма бебето е от близост и сигурност, иска да усеща мама, тя е единственото в този свят, което познават. Знам, че е напрягащо на моменти да си "под наем". Пробвай със слонг или гнездо

# 632
Има ги и скоците в растежа, при тях също висят бебоците при мама

# 633
Не знам, но от 8 и 30 е будна, от тогава яде 2 пъти, ака, пишка...но не спира да се дере. Нищо не я успокоява...😢

# 634
Дои, нашият имаше на 7ми ден със сигурност, разпознах ги. Давахме капки, но не действаха много и сменихме с други. Сега е добре. Педиатърката му изписа и пробиотик след 14тия ден.

# 635
Дои, нашият имаше на 7ми ден със сигурност, разпознах ги. Давахме капки, но не действаха много и сменихме с други. Сега е добре. Педиатърката му изписа и пробиотик след 14тия ден.

Здравей, какви капки за колики давате, понеже и ние имаме, педиатъра ни изписа Инфакол но освен да я запичат май друго не правят.

# 636

Здравей, какви капки за колики давате, понеже и ние имаме, педиатъра ни изписа Инфакол но освен да я запичат май друго не правят.
Педиатърката ни изписа Абоколикен, но не помагаха много и сменихме с Еспумизан. В болницата акушерката, която ми помагаше с кърменето ми каза, че съветва да се започне с тях като “ най-простичките”.
Доколкото разбрах има два вида капки- едните са със семитикон( като Еспумизана- от тях изпускат газове), а другите са с лактаза( Абоколикена), които спомагат за разграждане на лактозата.

# 637
  • Пловдив
Момичета, искам да стерилизирам предварително помпата, за да е готова за родилното. Но не знам къде да я държа после. Вие какво направихте с предварително стерилизираните аксесоари ?

# 638
Аз моята я сложих в един плик за съхранение от Икеа след стерилизацията.

# 639
И Денис е с колики от 2 дни... честно казано аз от големия син помня, че те просто трябва да минат.
Помага му топло на стомахчето и гушкане...
П.С. с големия стерлилизарах всичко, сега нищо 😀😀

# 640
Момичета, искам да стерилизирам предварително помпата, за да е готова за родилното. Но не знам къде да я държа после. Вие какво направихте с предварително стерилизираните аксесоари ?
Точно я стерилизирах и я прибрах в един изпран несесер.

# 641
Аз моята я сложих в един плик за съхранение от Икеа след стерилизацията.

Същото направих. Изглежда ми чист. Така или иначе докато се пренесе ще си изгуби стерилизацията, но мисля не е драма. Просто да е чиста. Както казваше една акушерка гърдите не си ги стерилизираме преди кърмене.😄
Нашето спи кротко цял ден...надушвам силна нощ 😁

# 642
Ние пробвахме с Нарине много съм доволна и с каката бяхме с тях но сега нямам а ще дойдат след празниците и взехме и ние Ифакол но и при нас освен запек нищо и тази вечер мъжът ми взе Лефакс и ще видим .
На мен ми дойде и е ужасно много обилно .
Вчера бяхме на преглед и за месец е качила 1,200гр и 2см .
Честити да са новите бебета !
Дух стискам палци ❤❤

# 643
Благодаря, момичета. Голяма подкрепа сте. У дома сме си вече Heart

# 644
Здравейте мами, едно огромно ПОМОЩ
За неуките като мен, започнах да помпя от третия след след секциото, бебето ми изобщо не можа да ми захване зърната цока само с протектор и то се разкиселява, защото не тръгва, през нощта се подуха зверски, имам бучки и ужасяваща болка. Правиха ми цедене на ръка масаж, компрес, помпах до неузнаваемост зърна нямам, не знам какво да правя утре се прибираме вкъщи и съм паника 😐

Общи условия

Активация на акаунт