Отговори
# 615
Привет и приятен снежен ден на всички. ❄️
Малкият направо се дере от плач при смяна на памперса, приемам идеи как поне да намаля плача, или е мисия невъзможна. Пробвах с черно-белите картинки, забелязва ги в спокойно състояние, но при смяна на пелените абсурд. Щом го облечем, млъква и става друго дете 😂 Вечер също будува повече, мисля е нормално, още няма изграден ритъм, ама свикваме още.
Покрий му коремчето с пелена или дрешка и не вдигай крачетата на горе, а завъртай цялото тяло на страни. Бозайниците не обичат да са голи по гръб.

Фалан, за съжаление нешата май ще са 1:1 при нас.

Но за сега битка 1 е да ни изпишат и да не го слагат на системи Simple Smile
Може да ни стиснете по един палец

# 616
  • Пловдив
Дух, тъй като рядко ползвам Фейсбук и ме няма в групата, от поста ти разбирам, че мога да ти честитя 😊 Жив и здрав да е малкият юнак! Много да ви радва 💙

# 617
Благодаря Буря, не знаех, че не си в групата.
Да, но не иска да яде и спадна много на тегло.

# 618
Честито Духче!И аз не съм в групата във фейсбук,та сега чак се досещам..Бързо възстановяване и каквото ви притеснява бързо да се оправя.Бебчето да слушка,да ви е здравичко и много щастливо.Аз от вчера започнах повечко да оставам сама с двете деца..Трудничко ми е ,признавам си ,но знаех че ще е така.Малко се притеснявам като трябва да вдигна баткото,гледам само за памперса и когато го слагам на столчето да яде.Та малко усетих напрежение около белега на секциото и се надявам да не е проблем и само да си внушавам.Просто няма как , трябва да се справям вече и сама .Иначе когато не плачат и двамата е много добре😂Тази нощ Вики много простенваше ,не е плакал ,а просто все едно скимтеше..Сега спи и през нощта не знам как ще е пак.Предполагам ,че е от колики...Щом го гушна спира да плаче...

# 619
Благодаря от сърце Фън Heart

# 620
Стискам палци, Дух!
Че ще се наредят нещата съм сигурна, дано само е по-скоро!

# 621
  • Пловдив
Дух, сигурна съм, че всичко ще бъде наред. Стискам палци 🤞

# 622
Дух, много стиснати 🤞🏻Всичко ще е наред! 💙
Косито също имаше проблеми с храненето в болницата. Захраниха го много късно, защото му се повдигаше и не беше ял първите два дни.
От вчера не спи спокойно през деня- все мърда, разбужда се. Сега спи в неговата стая и го гледам с бебефона.
 Яде по 80мл. Баща му искаше да вдигнем на 90лм, но повърна веднага след ядене.

# 623
Честито Дух, много да е здраво и щастливо, всичко ще бъде наред само бъди спокойна 🤗🍀

# 624
Дух не знаех, че гушкаш бебо вече. Честито! Не знам защо не съм в групата като уж бях.
Мен ме налягат едни ревове. Майка ми и момчетата са с грип, температури и на антибиотици; аз само с бебето по цял ден изкуквам от тъпня. Чувствам си като търтей… Иначе Преско е спокоен. Цоца и спи. Днес след 5 дни неакане направих клизма и напълни два памперса. Жълтия цвят почти го напуска, а на 24-ти ще ходим да видим как стоят нещата с теглото.

# 625
Благодаря за хубавите пожелания, момичета Heart

Дом
Не зная, никого не съм махала. Искаш ли да ти пратя линк?
Аз казах, че като родя няма да го споделя веднага тук.

Да, роди се малкият човек. Аз съм кълбо от страхове относно прибирането у дома и поведението на голямото дете и като цяло как ще я караме от тук насетне.
За сега просто се гушкаме и се обичаме с малкото мишле и се надявам да спре да отслабва, защото вече е 2700.

# 626
Да, моля за линк.
Говори ми. 2840 се роди Прес; изписаха го 2650… само цоцане с едно две дохранвания за последните три дни. Но не акаше до днес с клизмата. Обилно течно ако. И аз ги мисля тия работи с другите деца-Алекс е голям на 11, но Ади е на 6 и до сега беше малкото ми “бебе”. Гушкам те ❤ и знам за какво говориш

# 627
Ох нешият батко и днес продължава панаира 🫣
Добре че ни се притече баба на помощ, че непбях спала сто часа и днес получих някакво сърцебиене, аритмия - явно от липсата на сън. А и не може се заспи по команда вече като си преуморен. Та се филмшрах, че са празници няма я личната и т.н. но се надявам на повече сън и утре да съм добре.
 Най-важното е мъниците да са добре Simple Smile Нашите болежки ще заминат ☺️

# 628
Момичета, колко най-рано могат да започнат коликите? Знам, че най-вероятно не е това, но бебка е в почти постоянна истерия от вчера, кърмя я, дохранвам, не е гладна, понякога даже връща, качва си грамове, но махнеш ли я от гърда, започва рев, който продължава по 3 часа...Даже в момента и гърда не я успокоява. Нито бели шумове, нито люшкане, нищо не действа...дере се с часове. Не знам какво да я правя вече. В болницата казаха, че при секцио бебето не успява да си вземе нужните пробиотици от майката и за това червата им са по-податливи на всичко...за това се чудя дали не са колики. Сърцето ми се къса как реве, а аз нищо не мога да направя. 😣

# 629
Джиджи, кой ден сте?
Рано е по принцип, ама знае ли се..Имате ли изписани пробиотици?

Нашето пък иска само на ръце цяла нощ...а дори още не реве от колики. Не знам след няколко дни как ще сме. Ще трябва да й обръщам режима някак.

Общи условия

Активация на акаунт