Кървене в 4 месец

• 541
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Аюи напротив- искате съвет какво да правите и Ви се дава. А аз съм била на Ваше място и затова си позволявам.
Да, не звучи като да се отнасяте сериозно към ситуацията.

А от болницата като ме връщат и ми казват, че не е проблем кръвта? Освен да ги задължа да ме оставят

# 16
  • София
Потърсете второ мнение. Терапия дадоха ли Ви?

# 17
Потърсете второ мнение. Терапия дадоха ли Ви?

Дуфастон - 3х2
Но шпа - 3х2
Папаверин - 3х1
Алеракт - 2х1

# 18
  • София
Би следвало вагинално да изпишат прогестерон. Дуфастон е синтетичен и слаб медикамент.

# 19
Би следвало вагинално да изпишат прогестерон. Дуфастон е синтетичен и слаб медикамент.

Казаха ми, че след като имам кървене, вагинално не е окей

# 20
  • София
Аз се бях консултирала с доста лекари и всеки беше на мнение да продължа с поставянето. От притеснение обиколих много лекари.

До 34 седмица ми беше терапията. Всичко приключи благополучно.

Хубаво е да се лежи, без тежко, без навеждане, без секс, без много емоции, също и без запек, че не е добре.

# 21
Аз се бях консултирала с доста лекари и всеки беше на мнение да продължа с поставянето. От притеснение обиколих много лекари.

До 34 седмица ми беше терапията. Всичко приключи благополучно.

Хубаво е да се лежи, без тежко, без навеждане, без секс, без много емоции, също и без запек, че не е добре.

И аз това правя. А Вие колко дни имахте кървене и какво точно беше на цвят?

# 22
  • София
Значи с второто кървене беше 1 ден, защото още същия ден ме хоспитализираха и спря от системите. Беше първо ярко червено, после тъмно, накрая след 2 седмици атана много тъмно кафяво, почти черно. Изчиствах се 3 седмици като през това време ме следяха.

Общи условия

Активация на акаунт