Изоставане на плода в първи триместър

• 325
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте. Има ли някоя при която още с първия преглед плода да отговаря на гест.седмица? Имам една неуспешна бременност, сега съм бременна за 2ри път. И при първата и при втората бременност има изоставане. На първия преглед вместо 7г.с. и 3 дена, ми казаха 6г.с. и 4 дена. Знам си точно първия ден на последния цикъл ... Почвам да се филмирам, само аз ли съм така?!

# 1
Зависи кога ви е била овулацията. Ако е била по-късно от 14-ти ден от цикъла, например на 20-ти ден, може и да си отговаря на размерите. Също така зависи и от ехографа.

# 2
На 13ти ден бях с положителен тест за овулация. Тоест на 13 или 14 ден е била. А ехографа е един от най-добрите в Североизточна България или България като цяло. Доктора също.

# 3
  • Tezor Obliš
Измерванията не са съвсем прецизни, така че аз не бих се притеснявала толкова. Дори съвсем леко трепване на ръката дава отклонение.

# 4
На 13ти ден бях с положителен тест за овулация. Тоест на 13 или 14 ден е била. А ехографа е един от най-добрите в Североизточна България или България като цяло. Доктора също.
За ехографа не знам, но доктора колко да е добър, щом нищо не е казал/предприел...

Общи условия

Активация на акаунт