Празнично настроение с NovaKoja.com

• 6 986
  • 543
  •   1
Отговори
Озарете празничния сезон! ✨Коледа е време за магия, уют и красота! Докато подготвяте подаръците за близките си, не забравяйте да се погрижите за своята кожа и да ѝ подарите здраве и блясък, което ще направи празничните ви дни още по-приказни и специални.

Подарете красота с отстъпка до -35% на NovaKoja.com!
Очаквайте нашата коледна промоция в периода 13 – 17 декември.

Разгледайте нашите многократно награждавани формули и набележете своите желания на www.NovaKoja.com
При нас може да намерите: Paula's Choice, Geek and Gorgeous, Transparent Lab, Theramid, Allies of Skin, Oskia London, Ultrasun, Evy Technology, Acnemy, Skintegra, избрана K-козметика.

Защо да пазарувате при нас?
Отдадени сме на научната страна на козметиката. Подбираме формулите си и разглеждаме продуктите, които предлагаме, отвъд красивата им опаковка. Нашите консултанти преминават обучения за всяка марка и лично изпробват продуктите.

Включете се в нашата коледна игра!

Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?

На 13.12. двама от вас ще спечелят ваучер за пазаруване на стойност 150 лв. На 19.12. ще зарадваме още един потребител със същия ваучер.

>>> Вижте първите победители ТУК.

Успех на всички! Не пропускайте да намерите още днес своите нови козметични съкровища!

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 10:57 от Жaклин

# 1
  • София
Когато избирам нови козметични  продукти, чета отзиви за тях. Ако купувам във физически магазин, пробвам тестери.

Иначе по принцип знам какво харесва кожата ми. Силна хидратация. И е безразлична към колагена, например. Така че чета състава на продуктите и избирам.

# 2
На първо място критериите ми са:
- вид и нужди на кожата
-възраст
-активни съставки, според нуждите
-сезон

# 3
  • Разпиляна във въображението
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас? - зависи какво искам да "коригирам" по кожата си и от какво да я предпазя. Търся отзиви, чета състав.

# 4
Избирам според моята кожа и нуждите и. Съставките и цената също са от значение

# 5
Критериите са ми най-вече дали продуктът отговаря на потребностите на кожата ми. След това чета съставките.

# 6
  • При децата ми
Критериите ми по които си избирам козметиката са: Вид на кожата, възраст, нужди и съставки и разбира се цена.

# 7
Вид на кожата основно, иначе тествам предимно първо мостра, след което при желан резултат закупувам продукт.

# 8
Съобразявам се най-често с вида на кожата, сезона, моментните нужди. Задължително търся мнения за продукта, към който съм се насочила, преди да го купя.

# 9
  • Бургас
Съобразявам според сезона и според нуждите на кожата ми в момента.

# 10
  • София
При избора на козметични продукти съобразявам типа кожа, разчитам на отзиви на приятели, които са ползвали продуктите и на марката.

# 11
  • Sofia
Винаги чета отзиви за козметика, следя групи, в които се препоръчва, кое е добро. Гледам и съставките, като избирам обикновено тези, които вече съм изпробвала и знам, че кожата ми се чувства добре.

# 12
  • Пловдив
Избирам продукти, според състоянието на кожата ми и нуждите ѝ.
Чета отзиви за набелязаните продукти и често повтарям сполучливите покупки.

# 13
Когато ще използвам нова козметика чета първо мнения за нея ,защото кожата е много важна.
Иначе аз през зимата имам нужда от хидратиращ продукт

# 14
  • дядовата ръкавичка
Избирам продукти с хиалуронова киселина и   Q10. Добре се отразяват на кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт