Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 215
  • 543
  •   1
Отговори
# 45
С годините съм избрала подходящите за мен продукти. Критериите ми са дълбока хидратация, съдържан на ретинол и хиалурон. Много внимателно чета съставките на околочния крем, защото не всяка марка ми понася.

# 46
Избирам продукти според сезона и възрастта ми, като се съобразявам и с моя тип кожа. Доверявам се на добри отзиви, мнения и препоръки.

# 47
Кожата ми е суха, податлива на акне , отделно имам и пигментни петна. Козметиката трябва да е качествена, хидратираща и подхранваща.

# 48
  • София
Критерии - нужда на кожата ми в момента, тип кожа, сезон. Винаги се старая първо да пробвам с тестер и след това да реша.
Съставки - естествените.
Формули - изчистените като състав и без излишна химия.

# 49
Съобразявам се според нуждите на кожата ми в момента, сезона и съдържащите се съставки.

# 50
Много държа да избирам продукти, които овлажняват кожата, както и да миришат приятно и свежо.

# 51
  • Washington,USA
Критериите ми за избор на козметика са свързани с моя тип кожа - тя е мазна и чувствителна и затова избирам качествена козметика, която отговаря на тези характеристики. Преди да избера продукт, чета мнения онлайн и по възможност използвам тестери. Не съм ползвала ваши продукти, но с удоволствие ще опитам.

# 52
  • Пловдив
Кожата ми е страшно чувствителна и обикновено открия ли нещо, което ѝ понася, не го сменям! ...докато не изчезна от пазара или случайно открия алтернатива, която понася също на кожата ми.
Нямам определен критерии - ако се наложи, да сменям бялата козметика, обикновено, докато "оцеля" правилната, изпробвам различни марки, а това, което не ми понася, подарявам на близки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 53
  • Бургас
Критериите ми при избор на козметични продукти са възраст, нужди в момента, съставки и отзиви.

# 54
Избирам продуктите като се съобразявам за каква възраст са предназначени, за каква кожа са,  за коя зона на лицето или тялото са, важно ми е да не запушват порите.

# 55
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?
При избор на козметични продукти се ръководя от предишен мой опит с марката, нужди на кожата ми и мнения на други потребители. Чета доста за съставките на продуктите и тествам. Най-правилният ориентир получавам чрез директен тест, защото кожата ми се променя и някои мои фаворити преди отпадат.
Когато избирам продукти търся добра попивност, комфорт, приятен или никакъв аромат. Лепкавите и мазни текстури не са моето нещо, колкото и да са хит напоследък био продуктите не харесвам и продукти със силен аромат на масла. От опита ми до тук съм установила, че кожата ми харесва ниацинамид, центела, хиалуронова киселина. Ретинола и по-агресивните киселини не са моето.

# 56
9 дек. 2024, 12:01 ч.
Критериите са ми най-вече дали продуктът отговаря на потребностите на кожата ми като активни съставки и действие. Предпочитам да ползвам тестери преди покупка.

# 57
Избирам своята козметика според типа и нуждите на кожата и активни съставки.

# 58
  • Пловдив
Избирам според типа кожа, сезона или определена моментна нужда. Чета мнения и ревюта. А понякога и просто по метода проба-грешка.

# 59
  • София
Проба - грешка! Друго при мен не работи. Следвал съм съвети в които десетки хора казват, че конкретен продукт не изсушава кожата, примерно. Но моята остава именно изсушена с чувство за опън от същия продукт. Не чета състав, доверявам се на разрешено за употреба в България / ЕС. В крайности и презастраховане също не изпадам.

Общи условия

Активация на акаунт