Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 219
  • 543
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм на проба-грешка. Иначе гледам състав, мнения чета.

# 61
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?
Държа да няма парабени и парафин, но като цяло разчитам на самия производител да е добросъвестен и да не слага вредни съставки. Естествено гледам и да не е от най - евтините. Иначе търся продукти, които хидратират, заглаждат кожата и имат добри отзиви.

# 62
  • Пловдив
При избор на козметика се съобразявам с типа кожа, възрастова категория ако има обозначена, мнения в интернет, цена.Много важен ми е и аромата.Не ми ли допада, дори да има ефект не мога да го изтърпя.Ако съм попаднала на подходящ продукт го повтарям.

# 63
  • София
Като цяло държа един продукт да е подходящ за моята кожа. Тя е доста проблемна, защото е мазна, но дехидратирана. Не ми е лесни да намирам продукти, които да ѝ пасват, като цяло залагам на киселини и хидратация.

# 64
Според възрастта, за хидратация и бързо попиване, особено лятото. Кремове също със слънцезащита извън задължителната. Не-мазни формули и да не се усещат такива. Без силни аромати на каквото и дае, по-леки ако може. Съставките зависят от вида- хидратиращ крем или серум или тонер...

# 65
  • София
Избирам продукти според вида на кожата ми, съставките и мнения на други потребители.

# 66
Избирам козметичните продукти според кожата ми и нуждите й. Ако се колебая за някой продукт търся мнения на хора, които са го ползвали и имат впечатления.

# 67
Когато избирам продукт за мен е важно да прегледам съставките. Колкото повече натурални съставки съдържа, толкова по-добре. Съобразявам за какъв тип кожа е подходящ, както и за каква възрастова група. По отношение на съставките проверявам активните вещества за какъв проблем за подходящи. Използвам и приложение, което при сканиране на баркода на продукта показва колко вредни/полезни са съставките.

# 68
Съборазявам избора си с нуждите на кожата, състоянието й, целите, които преследвам.

# 69
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?
Най-важен за мен е съставът на продуктите. С годините и опитът се научих кои съставки не влияят добре на кожата ми и съответно стриктно ги избягвам. Старая се продуктите, които ползвам, да са с повече активи и максимално изчистен състав. Чета много ревюта, преди да купя, за да разбера повече за свойствата на продукта. Консистенцията също ми е важна.
На принципа проба-грешка с годините отсях кои съставки и формули се понасят добре и харесват на кожата ми и кои - не.

# 70
Избирам по препоръки, както и спрямо какво ми се е отразило добре предишен път. Търся леки и чисти формули, защото кожата ми е реактивна и лесно се раздразва. Съобразявам се и с предложенията на г-н Аргир Коватлиев, който проучва продукти и препоръчва много от Вашите неща, най-вече geek and gorgeous  - отлично качество на съобразена цена Heart Eyes

# 71
  • София
Избирам козметика с изчистен състав, натурална и да хидратира кожата.

# 72
Често се доверявам на препоръки на приятели, а където мога ползвам тестери. Цената също има значение и търся промоции.

# 73
Благодаря за въпросът ви!
Оказа се, че избирам продуктите за кожата си според различни клипчета и споделеното мнение на момичетата в съответните теми в бг-мамма. Гледам и дали мога да си купя продуктите от български сайт, който има наличности и не ми се налага да чакам доставка от друг континент.
Избирам продукти и според несъвършенствата на кожата си. Основно слънцезащитни продукти и хидратиращи.

# 74
Възможно най-изчистен състав и подходящи за текущото състояние на кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт