Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 221
  • 543
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Севлиево
Избирам много внимателно продуктите за лице, защото кожата ми е много чувствителна и изключително бяла и при неподходящ избор лесно се появяват проблеми.Също така се съобразявам и с възрастта си, защото продуктите за 30+ вече не са съвсем подходящи.

# 76
Аз лично се съобразявам със сезпн, аромат и цена.

# 77
Избирам козметика с по-изчистен състав  и да е 35+.

# 78
Познавам кожата си добре и зная, че хидратираще продукти са подходящи за нея. Избирам такива, с естествени съставки, за моята възраст и с по- малко консерванти.

# 79
Използвам хидратиращи продукти. Състава на ниацинамид е задължителен,тъй като ползите му включват хидратация,успокояване на раздразненията и предотвратяване на процеса на стареене

# 80
Когато избирам козметични продукти за моята кожа се съобразвам с няколко неща:
Тип кожа: Съобразявам продукта с моя тип кожа (мазна, суха, комбинирана, чувствителна).
2. Кожни нужди: Избирам продукти според специфичните нужди (хидратация, акне, анти-ейдж).
3. Съставки: Търся доказани активни съставки (хиалуронова киселина, ретинол, витамин C) и избягвам дразнители.

4. Формула и текстура: Предпочитам текстури, подходящи за сезона и кожата ми (гелове, кремове).

5. Качество и тестване: Проверявам за дерматологично тествани продукти и рецензии.

# 81
  • В Космоса
Избирам продукти според нуждите на кожата ми, аромата и цената.

# 82
Избирам продуктите според сезона , като предварително чета отзиви за тях.

# 83
Тъй като съм с чувствителна кожа, подбирам козметиката си много внимателно. Избягвам продукти с аромат, изсушаващ алкохол и етерични масла. Търся такива с действително съдържание на активни съставки, а не просто обещания.

# 84
Според нуждите на кожата ми.
Задължително чета отзиви за продукта от който се интересувам.
Ако получа тестер с някоя поръчка и ми хареса си набавям продукта.

# 85
  • София
Естествени съставки, отзиви от приятели и познати.

# 86
Избирам козметика според типа кожа и възрастта. За нови продукти първо предпочитам да пробвам тестери.

# 87
Избирам продукти според състоянието на кожата ми и нуждите ѝ.

# 88
  • София
Изборът ми се определя от моментното състояние на кожата ми, евентуалните проблеми, които искам да третирам, сезона. Доверявам се също така на препоръките от дерматолог.

# 89
  • София
При избора на козметика първо се съобразявам с нуждите на моята кожа, след това чета отзиви за дадения продукт и по възможност се опитвам да се снабдя с тестер. Значение има и сезона.

Общи условия

Активация на акаунт