Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 228
  • 543
  •   1
Отговори
# 90
Търся продукти, подходящи за спецификата на моята кожа. По възможност пробвам първо тестери или ако няма чета ревюта на клиентаи. Търся да са хидратиращи, без аромати и да не са тежки за чувствителната кожа на тялото и лицето ми. От значение е и сезона, в който ще ползвам даден продукт.

# 91
Съобразявам се с вида на кожата, сезона, моментните нужди. Задължително търся мнения за продуктите, преди да ги купя.

# 92
Използвам козметични продукти, които са с лека формула и не запушват порите. Последната година обаче прибягвам повече към ретинол и хиалуронова киселина.

# 93
Избирам козметика според състоянието на кожата ми. При избор на нов продукт чета отзиви за него.

# 94
  • Сливен
Гледам да са подходящи за моята кожа и възраст,да имат добри отзиви, да са в срок на годност и разбира се цената.

# 95
  • София
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?
Критериите ми при избор на продукти са цена, марка, качество и наличност в близки до мен магазини или дрогерии. Водя се много от препоръка на приятелки, които знам, че са със сходна на мойта кожа. Продуктите които познавам си поръчвам онлайн, но ако трябва да купувам нещо ново и непознато предпочитам да си го купя в реален магазин. Определям съставките и формулите да съответсват  на тези които използвам - ако не са същите то поне да са сходни: силно хидратиращи, бързо попиващи и анти ейдж.

# 96
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?

Да са подходящи за моя тип кожа, да са позната/известна марка, която има реноме и гарантира качество;

# 97
  • Пловдив
Когато избирам продукт , се ръководя по марка и по отзиви. В продуктите държа да има хиалуронова киселина.

# 98
Информация за конкретен тип кожа, отзиви от потребители, личен опит.

# 99
Избирам си козметика, след като съм проверила марката,търся отзиви за състава ,мнения на други хора и сравнявам със състава на нещо,което вече съм пробвала.

# 100
При избора на козметика се съобразявам с моята възраст, с типа на кожата ми, със сезона. Също така разчитам и на личния опит с марката или с конкретния продукт. Ако имам възможност използвам тестери. Също така чета отзивите на клиентите.

# 101
  • София
Козметика купувам според типа кожа и нуждите й. Ако пробвам непозната марка, взимам тестер.

# 102
Гледам състава на продуктите, като цяло да имат повече натурални съставки и съответно дали са подходящи за моя тип кожа и възраст.

# 103
Определям я спрямо сезона,и типа ми кожа.

# 104
вид и нужди на кожата
-възраст
-активни съставки, според нуждите
-сезон

Общи условия

Активация на акаунт