Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 246
  • 543
  •   1
Отговори
# 105
Залагам на препоръки, естествени съставки и най-важното - ако съм имала предишен опит с марката.

# 106
Харесвам хидратиращи кремове и серуми за лице с витамин С. Важно за мен е да нямат силен и неприятен аромат и да са с лека текстура.

# 107
При избора на козметични продукти за грижа за кожата се ръководя от следните критерии:

Тип на кожата – Подбирам продукти според нуждите на моята кожа (суха, мазна, чувствителна и т.н.).
Съставки – Избягвам агресивни химикали и предпочитам натурални съставки като хиалуронова киселина, витамин C и масла.
Ефикасност и безопасност – Търся продукти с доказана ефективност и без вредни добавки (например парабени и сулфати).
Тестиране – Предпочитам продукти, които не са тествани върху животни.

# 108
За мен на първо място е състава да е максимално изчистен и консистенцията както и състава да са подходящи за всеки тип кожа .

# 109
Здравейте,
Избирам според вида на кожата, сезона, състава на продукта и отзивите за него от потребители.

# 110
Когато избирам нова козметика се влияя от мнението на блогарите ,които следя ,а също от това ,че моята кожа е комбинирана и по -зряла вече .Simple Smile

# 111
  • София
При избора на козметика се съобразявам с нуждите на моята кожа, които в момента са хидратация, добър тонус и намаляване на пигментните петна. Харесвам леки текстури, които попиват бързо и не оставят мазен филм. Обичам да експериментирам с различни марки. Ползвам и специално мобилно приложение, което анализира съставките според тяхната полезност, неутралност и вредност.

# 112
Когато избирам козметика за себе си, чета състава, понякога ползвам и приложение, показващо доколко изчистени са съставките. Съобразявам се с типа на кожата си, а често чета отзиви на потребители и така вземам решенията си относно покупка на един или друг продукт.

# 113
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?

Моите критерии са  - типът на кожата ми, индивидуалните ми проблеми на кожата (моментни или постоянни), сезона, не на последно място и цената.

Общо взето се ориентирам по това какво продукти са категоризирани в съответната категория за тип кожа и възраст, иначе постоянно нашумяват нови съставки с магично действие, та винаги съм склонна да пробвам и последния хит в грижата за кожата. Гледам да избягвам съставки, които доказано не ми понасят и съм проявила чувствителност към тях вече.

# 114
Кожата ми обича хидратиращи продукти,затова избирам такива.

# 115
Козметичните продукти избирам според вида и нуждите на кожата ми, също така зависи и от сезона . Винаги чета съставките, но използвам и досегашния си опит и препоръки на приятелки.

# 116
  • София
Обичам хидратиращи продукти, но вече взимам и anti-age, за жалост. Много харесвам и продукти за околоочния контур - определено ми трябват хидратиращи, а вече и по - мазнички и подхранващи кремове.

# 117
  • София
Избирам според съставките и състоянието на кожата ми, както и според сезона.

# 118
Критериите ми по които си избирам козметиката са: Вид на кожата, възраст, нужди и съставки и разбира се цена.

# 119
Ами, чета отзиви, консултирам се със служителите в магазина/аптеката, пробвам с тестери.
Като успея на стигна до козметичката, тя също ме насочва.

Общи условия

Активация на акаунт