Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 246
  • 543
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia, Bulgaria
Вид кожа, сезон, активни съставки.

# 121
  • при късмета
Избирам козметика според нуждите на кожата ми, областта за която е козметиката и сезона

# 122
Избирам според проблема, който искам да реша, като за основен крем разчитам на леки текстури, с хиалуронова киселина и без алкохол. Също така чета отзиви за продукта.

# 123
Никога не съм имала проблемна кожа, затова използвам всякаква козметика.
Предпочитам определени марки, като едно от важните за мен неща е съотношението качество-цена. Критерий по който избирам също може да е аромата на продукта, консистенцията му, както и сезона, през който ще го използвам.

# 124
Метода проба грешка и съотношението цена-качество

# 125
Според сезона и нуждите на кожата

# 126
Имам чувствителна кожа и това е най-важния критерий

# 127
  • Mediterraneo
За съжаление, най- често всичко е на принципа проба- грешка. За радост, почти винаги уцелвам подходящи за кожата ми продукти. Критериите са цена, качество и нужди на кожата ми.

# 128
Съобразявам се с типа на кожата ми,качеството ,цената и предпочитам натурални или естествени съставки.

# 129
Зависи от сезона; моментните нужди на кожата; възраст; съставките и цената също са важен фактор!

# 130
  • In The Middle Of Nowhere
Избирам най-вече според състава на козметиката, старая се да избягвам продукти с неясно качество и състав. Също така и според нуждите на кожата ми през сезона. Цената също ми е критерий.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 18:44 от angeles

# 131
  • Г. О.
Опитвам се да съобразявам със сезона и състоянието на кожата ми в момента. Чета съставките задължително.

# 132
Козметика избирам според нуждите на кожата.

# 133
  • Димитровград
На първо място е цената. После дали бих го използвала. Дали ще е подходящ за моя тип кожа.
Имам си мои принципи - и без пари да е продукта, ако не ми харесва, то не купувам.

# 134
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?
Съобразявам се с нуждите на кожата ми. Пробвам, това е единственият начин, по който определям дали дадена съставка или формула е подходяща за мен.

Общи условия

Активация на акаунт