Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 251
  • 543
  •   1
Отговори
# 135
  • на последния етаж
Избирам козметиката си според нуждите на кожата, състоянието ѝ и сезона.

# 136
  • Варна
Предпочитам натурални продукти, кожата ми не е капризна и сравнително чиста, слава Богу. Съобразявам се с възрастта си, сезона и състоянието на кожата към момента. Посещавам козметик от време на време за по дълбоко почистване. Обикновено при смяната на сезоните.

# 137
Консулт с продавача в магазина или от форумната тема.

# 138
Моите критерии са да отговарят на типа кожа и да ми помагат да се справя с проблемите, които имам в момента.

# 139
Критериите ми за козметиката са: според вида на кожата, възрастта, нужди и съставки, цена.

# 140
  • Ямбол
Избирам козметични продукти според нуждите на кожата ми.
Най-добре ми се отразяват следните съставки: хиалуронова к-на, ниацинамид, алое вера, пептиди, колаген и Вит C.

# 141
При избора на козметика се съобразявам с възрастта ми, с типа на кожата ми, със сезона. Ако имам възможност използвам тестери, търся отзиви.

# 142
Моите критерии са: На първо място да знам дали са подходящи според типът на кожата ми.Дали дадена съставка няма да предизвика алергии,Качеството на продукта и  марката козметика е с  утвърден сертификат от производителя,който го предлага  и да гарантира безопасноста на съставките и дата със срока на годност на даден продукт.Възраста също е от важно значение за използване на дадени козметични продукти.Аз се доверявам на козметични продукти с натурални природни съставки,които са безвредни за нашето здраве.

# 143
Избирам козметика според нуждите на кожата ми в момента.

# 144
Според кожата и текущата ѝ нужда.

# 145
"Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?"- критериите ми зависят от нуждата на кожата ми, на първо място, от действието на продукта и надеждността на компанията, която предлага козметичните продукти.
Кои съставки или формули- ако кожата ми сияе, не получа обрив или зачервяване- значи това са подходящите ми съставки😁.

# 146
За мен имат значение сезона, моментното състояние на кожата ми, от какво тя има нужда и разбира се подбирам козметика за моята възраст. Най-доброят вариант за тестване на съставките е да се изпробват мостри или да се закупят продуктите в малки разфасовки.

# 147
Предварително се информирам много добре и подбирам изключително внимателно продуктите, според нуждите на кожата.

# 148
  • София
Избирам според нуждите на моята кожа. Съставките и цената също са от голямо значение.

# 149
  • SF
Избирам продукти според нуждите на кожата си - хидратация, слънцезащита, нощни, дневни, маски.
Чета тук в бг мама и питам.
Не купувам евтина козметика. Не си позволявам и най-скъпата. В момента ползвам продукти с ретинол, защото няма слънце и сезонът е подходящ.
Въобще... съобразявам се с много фактори.

Общи условия

Активация на акаунт