Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 253
  • 543
  •   1
Отговори
# 150
Имам любими марки козметика, от които съм пробвала различни продукти и съм доволна от ефекта им върху кожата ми. Любимите ми съставки са хиалуронова киселина, серамиди и урея. Откривам подходящата за мен козметика чрез метода проба-грешка и се опитвам да не повтярям една и съща грешка и да пробвам нови продукти с неподходящи за моите нужди съставки, дори и да са препоръчвани от много хора.

# 151
Избирам си продуктите според сезона, за моята възраст и състояние на кожата в момента. Предпочитам да тествам продукта преди покупка, иначе купувам вече ползвана от мен козметика.

# 152
  • Plovdiv, Bulgaria
Да е подходяща за акнеична кожа, каквато е и моята.

# 153
В общи линии се интересувам от текстурата и аромата на продукта - на първо място. На второ се стремя да подхожда за много суха кожа. Но съм купувала продукт и само заради аромата.

# 154
Попринцип се интересувам предварително от отзивите за даден продукт и тогава се решавам да го тествам. Задължително е да е хидратиращ, тъй като кожата ми е суха като цяло.

# 155
Избирам продуктите съобразявайки се с особеностите на моята кожа, сезона. Доверявам се на определени брандове. Е, понякога има проба-грешка.

# 156
Проверявам състава в приложения и залагам на проверени съставки

# 157
  • There I was on a July morning
Съобразявам се със състоянието на кожата ми, възрастта, несъвършенствата, сезона, състава на продукта.
Съставки, които присъстват в козметиката ми - слънцезащитни, урея, хиалуронова кисе и др.

# 158
Стремя се към възможно най-близки до природата съставки. Обикновено действам на принципа проба-грешка или консултация с дерматолог.

# 159
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?
Критериите ми са съставките да са ефективни и да дават добър резултат, като едновременно с това са нежни за кожата. Определям кои са най-подходящи според търсения ефект - в момента съм се концентрирала върху хидратацията и подмладяването на кожата на лицето, защото съм на възраст, която изиква такъв тип грижа.

# 160
  • София
Критериите са ми най-вече дали продуктът отговаря на потребностите на кожата, но са важни и съставките, които винаги чета, за да проверя дали има такива, които с времето съм забелязала, че не ми понасят.

# 161
  • Б
Стремя се да използвам  биопродукти, продукти с естествени съставки. Продукти , kоито не са алергични, да имат хидратиращ ефект , да съдържат естествени витамини.

# 162
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Много рядко пазарувам грижа за кожата. На последък използвам само професионален крем за ръце с невероятен аромат на солен карамел. Обожавам този крем.
Избирам по състав и според нуждите на кожата.

# 163
Критериите, по които си избирам козметика са: вид на кожата, възраст, нужди и проблеми за решаване, отзиви и обръщам внимание на съставките. Налага ми се да се съобразявам и с цената. Всичко, на което кожата ми е реагирала добре, отива в списък за повторно закупуване.

# 164
Избирам прпдуктите според нуждите на кижата ми. Следя и отзивите какви са, а когато имам опция взимам тестер преди да закупя продукта.

Общи условия

Активация на акаунт