Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 255
  • 543
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Избирам спрямо кожата ми, както и предишен опит с марката.

# 166
За мен най-важни са естествените съставки. Подбирам продуктите според желания ефект и от съвети от приятели.

# 167
  • София
Търся козметика, която да е с добър състав и произход и се съобразявам с нуждите на кожата ми.

# 168
Гледам да са хидратиращи поради сухата ми кожа, с натурални съставки. Обичам и тези с розова вода.

# 169
Избирам според нуждата на кожата ми. Да хидратира и вече се насочих към продукти с антиейдж действие. Цената също ми е важна.

# 170
Няма златна формула. На мнение съм, че всеки продукт действа по различен начин на различните видове кожа. Получавала съм обриви от висококачествена и скъпа козметика, а са ми се отразявали прекрасно съвсем семпли продукти на неизвестни марки.
Ако няма възможност да опитам първо с мостра, се ръководя по препоръки на приятели и гледам да закупувам на първо време по-малки опаковки в случай, че не се спогодим с въпросната козметика.

# 171
  • Елхово
Избирам според моята кожа и нуждите и. Съставките и цената също са от значение!

# 172
На възраст съм, на която познавам кожата си и съобразявам козметиката според нуждите й.

# 173
Когато избирам козметични продукти за грижа за кожата чета отзиви в интернет, допитвам се до козметик и приятелки.
 По отношение на съставките и/или формулите, които са най-подходящи за мен отново залагам на изпитани методи.

# 174
Винаги чета мнения. След различни опити с различни основни съставки, вече съм определила кои усещам, че са подходящи за моята кожа и кои не.

# 175
Избирам продукти с натурални съставки, напоследък на български производители. Съобразявам ги с нуждите и типа на кожата ми.

# 176
Използвам основно хидратиращи продукти. Но в различните сезони нуждите са различни.

# 177
Избирам продукти, които хидратират кожата ми. Обичам да пробвам нови неща и затова искрено се радвам, когато ми подаряват тестери. Чета ревюта, съобразявам се и със сезоните. Противно на масовото мнение не лятото и слънцето, а зимата и студът се отразяват зле на кожата ми.

# 178
Избирам продукти според състава, препоръки или личните ми впечатления. Колкото по-малко съставки има даден продукт, толкова по-добре за мен. По възможност пробвам тестери преди да реша да се спра окончателно на някой продукт.

# 179
Консултирам се, чета информация за продуктите, важно ми е да са подходящи за моя тип кожа.

Общи условия

Активация на акаунт