Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 256
  • 543
  •   1
Отговори
# 180
  • Сливен
Избирам продукти след дълго обмисляне,търсене на информация.Опитвам се да са с по-изчистен състав.От скоро открих,че добре ми се отразяват продукти с колаген.

# 181
  • София
Когато избирам нови козметични  продукти, чета отзиви за тях. Ако купувам във физически магазин, пробвам тестери.

# 182
  • София
Предпочитам натурални съставки, подходящи за моята кожа.

# 183
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Предпочитам чиста и семпла козметика с малко на брой и натурални съставки.

Рядко пробвам нови неща, използвам тестери и чета отзиви преди да избера продукт.

# 184
Избирам козметиката по марка и аромат. Съставките гледам да са максимално натурални.

# 185
  • София
Когато купавам нещо ново чета първо отзиви. Когато харесам нещо подходящо за моята кожа дълго време ползвам само него.

# 186
Избирам ги според предназначението им върху "проблема" на кожата, търся максимално естествени съставки, но все пак основните да са хиалуронова киселина, бакучиол или ретинол. И по възможност да имат SPF, ако са продукти за лице.

# 187
Избирам по препоръки и ако има възможност за тестери. От НоваКожа съм поръчвала предимно geek and gorgeous - доволна съм била винаги. 😊

# 188
  • Plovdiv
Критериите ми са по възможност чиста и натурална козметика, а съставките, които определям, че са най-подходящи за моята кожа са на проба-грешка. Опитвам се първо да използвам тестери на дадения продукт, а след това преценям подходящ ли е за моята кожа.

# 189
Предпочитам натурални съставки и лека текстура. Пробвам тестер ако има.

# 190
Избирам козметика съобразявайки се с нуждите на кожата ми. Задължително чета отзиви за продукта, от който се интересувам, обръщам внимание и на съставките.

# 191
Избирам козметиката си според нуждите на кожата ми. Търся отзиви за продукти, чета мнения. Гледам съставките.

# 192
Избирам според състава на продукта и вида кожа за който е предназначен. Предпочитам определени съставки, но може да пробвам и нови по препоръки или след ползване на тестер.

# 193
Съобразявам се с нуждите на моята кожа, гледам съставките, чета коментари и отзиви за продуктите .

# 194
Съобразявам се според типа кожа, сезона, съставките и нуждите ми в момента.  Допитвам се до фармацевт, обикновено. Дори чета тук, във форума, също има компетентни форумки относно грижа за кожата, и чета отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт