Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 238
  • 543
  •   1
Отговори
# 15
Избирам продуктите според нуждите на кожата ми. Нямам определен критерии , обичам да тествам продукти , събирам мнение от приятели и семейството ми.

# 16
  • София
Пробвам мостри по възможност, разпитвам познати или консултанти. Случват се и фалове, или подарявам, или изхвърлям.

# 17
Основни критерии при избора са ми качество и активни съставки в продукта. С времето вече съм открила кои съставки работят за моята кожа и ги прилагам спрямо моментните нужди на кожата ми според сезона.

# 18
  • Благоевград
Какви са вашите критерии при избора на козметични продукти за грижа за кожата и как определяте кои съставки или формули са най-подходящи за вас?

На първо място се съобразявам с нуждите на кожата си. Винаги гледам състава и това дали даден продукт е подходящ за мен. От около година използвам и приложение, което ми показва дали дадена съставка е комедогенна или не, и за момента съм доволна от резултата.

# 19
  • Варна
1. Тип кожа и какво  й е нужно .
  2. Отзиви и препоръки.
  3. Цена. Мостра. Промоции, подарък.
  4. Опаковка - удобна, рециклиурема.

# 20
Основните ми критерии са състав, консистенция и цена на съответния продукт. Много често се влияя от препоръка на приятел или препоръка в специализиран форум/тема за козметика.

# 21
Гледам да са подходящи за моята кожа и да са на достъпна цена. Открих приложение, което ти показва какви са подходящите съставки за кожата.

# 22
Избирам козметиката си,според това,какво е моментното състояние на кожата и от какво има нужда.

# 23
  • Плевен
Когато си избирам козметика следя дали е подходяща за възратстта ми типа кожа и нейното състояние,съотношението цена /качество, търся отзиви, конслутирам се със служителите в магазина.

# 24
  • Бургас
Избирам продукти, които отговарят на моя тип кожа.
Склонна към омазняване. Чета отзиви за дадения продукт.

# 25
  • София
Когато избирам нови козметични продукти първо ги тествам с мострички. Иначе избирам продукти според типа на кожата ми и възрастта.

# 26
  • Пловдив
възрастта ми, сезона, типа на кожата
чета състава, добре е, ако има и отзиви някъде
но като цяло действам на принципа проба-грешка
не влагам пари в скъпа козметика по принцип
има чудесни български продукти на приемлива цена

# 27
Съобразявам се с нуждата на кожата ми според сезона. Предпочитам да пробвам тестер и след това да купя по- голяма опаковка. Чета съдържанието на продукта внимателно.

# 28
Моята козметичка ми препоръча козметика и реших да я пробвам, след като ми знаеше кожата. В момента използвам само тази козметика и съм супер доволна

# 29
  • Пловдив
Състав на продуктите
Личната ми необходимост, към момента в който пазарувам
Екологичност, веган състав, дали са тествани върху животни....
Цена

Общи условия

Активация на акаунт