Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 263
  • 543
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Чета състава и търся отзиви, като се съобразявам с нуждите на кожата ми в момента и сезона.
Търся хидратация и подхранване, като вече внимавам и с SPF фактора. Ако крема или фдт ми няма, ползвам два отделни крема.

# 466
При избора на козметични продукти за грижа за кожата, имам няколко основни критерия, които следвам. Първо, внимавам продуктът да е специално  за типа кожа, който имам. Второ, проверявам съставките на продуктите. Опитвам се да избягвам агресивни химикали и синтетични добавки, предпочитайки натурални и органични съставки. Чета етикетите и се информирам за ползите и възможните алергични реакции на различните съставки.Не на последно място, съобразявам се с ценовия клас на продуктите. За мен е важно да намеря баланс между качество и цена, без да правя компромис с безопасността и ефективността. Накрая, след изпробването на нов продукт, наблюдавам реакцията на кожата си и при необходимост правя корекции в избора си. Важно е да бъда търпелив и да дам време на кожата да свикне с новите продукти.

# 467
Сезон ,цена и най -важното за мен - съставки .

# 468
Чета кои активни съставки за какво помагат и по това се ориентирам какви продукти са ми необходими.

# 469
Козметиката трябва д а бъде качествена и да понася на кожата ми.

# 470
Избирам по текстура и миризма. Ако не е мазен и ухае добре, купувам за проба, хареса ли ми, повтарям.

# 471
  • Горна Оряховица
Съставки не гледам. Чета коментари на на потребители с моята кожа или моя проблем и ако са доволни - купувам

# 472
Винаги правя консултация с лекар.

# 473
Критериите ми по които си избирам козметиката са: вид на кожата, възраст, нужди и съставки и разбира се цена.

# 474
Избирам козметиката според сезона , дали е топло или студено. Предпочитам да е без мирис или лек ненатрапчив.От съставките избягвам алкохол.

# 475
Избирам продукти с мляко или центела, най-добре хидратират кожата ми към момента.

# 476
  • някъде
Избирам според нуждите на кожата ми и нейния вид. Цената също е от значение, а състава си признавам, че не чета.

# 477
  • Варна
Избирам според състав, сезон и нуждите на кожата ми.

# 478
Държа в подуктите за грижата на кожата на лицето ми да има хиалуронова киселина, витамин Ц и колаген.

# 479
  • SF
За зимния период предпочитам продуктите да са с ретинол.

Общи условия

Активация на акаунт