Празнично настроение с NovaKoja.com

• 9 252
  • 543
  •   1
Отговори
# 480
Избирам козметиката си по състав и марка, както и чета отзивите в сайта . Много харесвам продуктите на Paula’s choice и ексфолианта им е must have за мен

# 481
Доверявам се на всеобщото мнение в Интернет или споделе и положителни отзиви при търсения от мен продукт спрямо нуждата, която имам - била тя ежедневна или специална за някакъв козметичен проблем

# 482
Чета отзиви и търся според нуждата и сезона. Вече държа много на вит.С, колаген и добре да хидратират.

# 483
Избирам според сезона и настроението на кожата ми

# 484
Първо нуждите на кожата ми, но тъй като съм във възраст с появя на първи и не толкова първи бръчки, естествено съобразявам състава на продуктите с това . На следващо място е сезона .

# 485
Избирам продукти за много суха кожа, тъй като моята е такава. Вече според сезона избирам колко да е плътна текстурата.

# 486
Избирам натурални съставки, за мен са най-подходящи за кожата.

# 487
  • София
При избор на продукт за кожата чета състав,търся мнения.Ако има възможност пробвам тестери.

# 488
Избирам според типа на  моята кожа и нуждите й. Съставките и цената също са от значение.

# 489
Ползвам продукти от които вече съм доволна. За нови такива ползвам консултация от специалист, в случаите, в които е възможно.

# 490
Избирам продуктите спрямо моя тип кожа. Важни за мен са и съставките, цената и марката.

# 491
Избирам според моята кожа.

# 492
Критериите ми по които си избирам козметиката са: възраст, нужди и съставки и аромат.

# 493
Избирам продуктите според типа кожа, който имам. Залагам и на състав, както и ненатрапчив аромат. Не на последно място и на цената. Пробвам мостри и тестери. Трудно се доверявам на съставките. Предпочитам да хидратират, да имат колаген или алое вера.

# 494
Първия критерий разбира се е това от какво има нужда кожата ми, след това разглеждам подходяши продукти, чета състав и отзиви

Общи условия

Активация на акаунт